Scan en herken

Verhoog de efficiëntie van uw organisatie door facturen snel en eenvoudig te verwerken met Klippa. Ben je ZZP'er? Bekijk dan Klippa Pro.

Scan en herken

Scan en herken software

Natuurlijk wilt u uw eigen administratie of die van uw klanten zo efficiënt mogelijk beheren. Bij Klippa begrijpen we uw wensen. Daarom bieden we Klippa Scan en Herken aan. Met Klippa Scan en Herken kunt u betaalbaar en eenvoudig uw bonnen en facturen automatisch verwerken. Omdat alles via de cloud loopt heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie vanaf uw smartphone, tablet of computer. Perfect voor MKB'ers, boekhouders, accountants en administratiekantoren.

1. SMARTPHONE

Facturen en bonnetjes kunnen altijd en overal eenvoudig gedigitaliseerd worden via de gratis Klippa app voor IOS en Android smartphones en tablets.

2. WEBSERVICE

Via de webservice kunt u digitale documenten zoals PDF-facturen eenvoudig uploaden. Door de drag and drop ondersteuning is dit een fluitje van een cent.

3. E-MAIL

Ieder account krijgt een uniek Klippa e-mail adres. Stuur facturen naar uw Klippa mail en ze worden automatisch geupload in uw Klippa administratie.

Gebruiksvriendelijk platform

Het Klippa cloud platform werkt op alle devices en is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid, zodat zowel ervaren als onervaren gebruikers goed met Klippa kunnen werken. Komt u toch een keer ergens niet uit? Bij Klippa geven we graag gratis telefonische support.

Wat kost Scan en Herken?

Wij geloven in een prijsmodel waar onze klanten ook blij van worden. Daarom werken we bij Klippa met een laag vast bedrag per maand op basis van het aantal te verwerken facturen per jaar. We maken graag een offerte op maat en beloven dat er nooit onverwachte kosten achteraf komen. Op zoek naar een maatwerk scan en herken oplossing? Ook dat is mogelijk.

Nooit meer bonnen en facturen overtypen

Waarom levert Scan en Herken kostenbesparing op?

Het verwerken van facturen kost tijd en tijd is geld. Omdat we met Klippa Scan en Herken de tijd voor het verwerken van een factuur flink beperken, besparen we tijd en daarmee geld. Facturen verwerken met Scan en Herken levert u een kostenbesparing op van 60% in vergelijking met handmatige verweking van uw facturen. Onderstaand rekenvoorbeeld maakt uw kostenbesparing duidelijk:

Zonder Scan en Herken

Gemiddeld gezien zijn de kosten voor het verwerken van facturen (inclusief salaris, werkplek en overhead) circa €45 per uur. Een ervaren boekhouder die geen gebruik maakt van Klippa Scan en Herken verwerkt gemiddeld 50 facturen per uur. Daarbij gaat het om crediteurgegevens, bedragen, factuurdatum, factuurnummer, betaalreferentie en een omschrijving. Per factuur komen we dan op 1.2 minuut en bijbehorend kostenplaatje van €0,75 per factuur.

Met Scan en Herken

Een boekhouder die wel gebruik maakt van Klippa Scan en Herken kan circa 200 facturen verwerken per uur. Dat is dus circa 18 seconden per factuur, waarmee we op een kostenplaatje komen van €0,19 per factuur. Daar komen de kosten van Scan en Herken bij (€0,05 per scan bij grote aantallen). In totaal komen we dan op €0.24 per verwerkte factuur. Dat is een besparing van ruim 60%. Omdat er geen set-up kosten aan Klippa Scan en Herken verbonden zitten heeft u dus direct een positieve ROI.