Werk samen met Klippa en groei sneller dan ooit

Stimuleer groei en breid je bedrijf uit door je klanten te helpen hun document workflows te automatiseren. Ontdek de kracht van samenwerken!
“Klippa biedt de beste oplossing voor Pennylane. De goede afweging tussen pure prestaties en het gemak van implementatie was voor ons de reden om voor Klippa te kiezen.”
Thomas Cassou
Head of Data, Pennylane.

Kies de samenwerking die bij je past

We bieden drie partnerprogramma’s om je te voorzien in jouw behoeften. Kies het programma dat het beste bij je past en profiteer van de voordelen van samenwerken met Klippa.

Business Partners

Als Business Partner kun je Klippa’s oplossingen voor geautomatiseerde documentverwerking aan je klanten aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, wederverkopen en ondersteunen van Klippa’s oplossingen op alle ondernemingsniveaus.

Technology Partners

Bij Klippa erkennen we het belang van verschillende vaardigheden en technologieën. Daarom hebben we een sterk netwerk van Technology Partners ontwikkeld. Door samen te werken, kun je je aanbod aan integraties en oplossingen in één klap vergroten.

Implementation Partners

Als Implementation Partner werk je samen met ons team van deskundigen om ervoor te zorgen dat je klanten onze oplossingen met succes implementeren en gebruiken. Dit stelt je in staat om topservice te verlenen aan je klanten en tegelijkertijd te profiteren van de groeimogelijkheden die IDP-oplossingen met zich meebrengen.

De voordelen van het partnerprogramma

Als Klippa-partner kun je je krachten met ons bundelen en toegang krijgen tot nieuwe markten. Ons programma is ontworpen om je te helpen je bedrijf te versterken en naar een hoger niveau te tillen.
Als partner van Klippa profiteer je van de volgende voordelen:
Betreed
nieuwe markten 
Vergroot je bereik en betreed nieuwe markten door krachtige oplossingen voor geautomatiseerde documentverwerking aan te bieden aan klanten in onontgonnen markten.
Laat je bedrijf groeien
Breid je aanbod uit en open nieuwe inkomstenstromen om de groei van je bedrijf te stimuleren.
Sneller op de markt
Met Klippa kun je met onze bestaande technologie en producten sneller geautomatiseerde oplossing voor documentverwerking aan je klanten leveren.
Verhoog  customer value
Bied je klanten efficiënte en effectieve softwareoplossingen die hun document-workflows stroomlijnen.

Samenwerken met Klippa

Klippa biedt producten om processen voor documentverwerking te automatiseren met state-of-the-art technologie die je een voorsprong geeft op je concurrenten. Vind een geschikt Klippa product en word partner!

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Word een Klippa partner
Vul dit formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Klippa - DH Partner - NL
Wij zijn beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands tijdens kantooruren. Je kunt ons bereiken op +31 50 2111631.
Vragen?
Voel je vrij om al je vragen te stellen!
Kom in contact via email, telefoon of chat.
+31 50 2111631