Microsoft Dynamics 365 koppeling met Klippa

Klippa en Microsoft zijn officieel softwarepartners! Klippa helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen, digitaliseren en verwerken van declaraties en inkoopfacturen in Microsoft Dynamics 365 Business Central.
microsoft dynamics koppeling met klippa

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken. Klippa synchroniseert alle relevante informatie uit Microsoft Dynamics 365 Business Central en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing voor het complete bedrijfsbeheer. Eenvoudig in gebruik en aan te passen aan je wensen – alles om je bedrijf zo in te richten om slimmer te kunnen werken.
Klippa is officieel partner van Microsoft en staat tevens in de app store voor Microsoft Dynamics. Via de API koppeling synchroniseert Klippa moeiteloos alle gegevens om vervolgens zelflerende boekingsvoorstellen mee te maken. Lees meer over onze Microsoft Dynamics koppeling voor specifieke producten: Microsoft Dynamics Scan en Herken, Microsoft Dynamics Declaratie App en Microsoft Dynamics Inkoopfacturen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Microsoft Dynamics 365 Business Central.