Informer koppeling met Klippa

Klippa en Informer zijn officieel softwarepartners! Klippa helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen, digitaliseren en verwerken van declaraties en inkoopfacturen in Informer.

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken. Klippa synchroniseert alle relevante informatie synchroniseren uit Informer en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.
Klippa Factuurverwerking
Een volledig digitaal proces om de inkomende facturen efficient en betrouwbaar te verwerken in de boekhouding. Verhoog je efficiëntie met Klippa’s scan en herken, autorisatielagen en zelflerende boekingsvoorstellen.

Klippa Scan en Herken

Met Klippa is het handmatig overtikken van bonnen en facturen in Informer verleden tijd. Alle factuurgegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen. Zo bespaar je tijd voor belangrijke zaken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je klanten. Dat is waar het Klippa Aanleverportaal accountants en boekhouders mee helpt. Synchroniseer je stamgegevens uit Informer en Klippa maakt, na de ingebouwde scan en herken, zelflerende boekingsvoorstellen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Informer. 

Wat is Informer?

Informer is van oorsprong een Nederlands softwarebedrijf met het hoofdkantoor in Rijswijk. Informer staat bekend om hun innovatiekracht. Ze waren de eerste met een realtime bankkoppeling, een chatfunctie en konden als eerste QR codes op facturen weergeven. Met Informer kun je op een eenvoudige manier je boekhouding doen. Facturen zijn gemakkelijk aan te maken. Alle inkomende facturen staan direct online en btw-aangifte doe je met één klik. 
Klippa is officieel partner van Informer. Met een directe (API) koppeling worden alle gegevens met elkaar gesynchroniseerd en kunnen we zelflerende boekingsvoorstellen doen. Lees meer over onze Informer koppeling voor specifieke producten: Informer Scan en Herken, Informer Declaratie App en Informer Inkoopfacturen.