Ontvang jouw API key voor Klippa DocHorizon

Meld je gewoon aan bij het platform en begin direct met testen met je eigen API key. Bekijk de uitlegvideo voor meer informatie.
Volledige ondersteuning voor documenten in het Latijnse alfabet
ISO 9001 & 27001 kwaliteits- en IT-beveiligingsnormen

Vertrouwd door ruim 1.000 mooie merken

Beveiliging & compliance

We voldoen aan wereldwijde regelgeving voor gegevens- en privacybescherming.

Documentatie

Bekijk onze uitgebreide documentatie voor een soepele onboarding.

Casestudies

Wil je weten hoe we andere bedrijven helpen? Lees onze casestudies.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik beginnen?

Je kunt simpelweg beginnen door je aan te melden bij het platform met je zakelijke e-mailadres. Je krijgt gratis credits om verschillende functionaliteiten van het DocHorizon platform uit te proberen.

Als je een account hebt aangemaakt, raden we je aan om de introductie tot ons platform te bekijken.

Welke integraties ondersteunt Klippa?

Over het algemeen kan Klippa worden geïntegreerd in elk softwaresysteem met behulp van onze API.

Het DocHorizon Platform biedt integraties met verschillende ERP-providers, documentbeheersystemen, e-maildiensten, crediteurensoftware, databases en meer.

Bezoek onze integratiepagina voor meer informatie.

Wat kan ik doen op het DocHorizon Platform?

Het DocHorizon Platform is een cloudgebaseerd AI-gedreven platform om tijd en geld te besparen op complexe documentstromen.

Naast data extractie biedt het veel verschillende functionaliteiten zoals de Workflow Builder, Human-in-the-Loop automatisering en Prompt Builder.

Bekijk onze gratis webinar voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van het platform?

Je kunt het platform eerst kosteloos uitproberen met €25,- gratis tegoed. Experimenteer met het maken van je workflows en custom modellen om het platform te testen.

De kosten voor het gebruik van het platform zijn afhankelijk van je gebruik. Je kunt je credits opwaarderen wanneer je maar wilt. Aan het einde van elke maand wordt het gebruik in rekening gebracht.

Als je een speciaal verzoek hebt of grote hoeveelheden documenten wilt verwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. 

Beschikt Klippa over documentatie?

Ja! Omdat Klippa DocHorizon is gebouwd door ervaren developers, weten we hoe belangrijk goede documentatie is.

We bieden uitgebreide documentatie voor zowel ons platform als onze API’s en SDK’s zodat ze eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden.

Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Klippa slaat standaard geen klantgegevens op. Gegevens worden altijd verwerkt onder een gegevensverwerkingsovereenkomst (DPA) en alle diensten van Klippa voldoen aan de AVG.

Alle gegevensoverdracht vindt plaats via beveiligde SSL-verbindingen. Onze servers zijn ISO-gecertificeerd en staan standaard in Amsterdam. Het verkrijgen van een aangepaste server op een locatie naar keuze is mogelijk op elke locatie wereldwijd.

Onze beveiliging wordt regelmatig getest door middel van pentests door derden om altijd de beste beveiliging te garanderen.