OCR voor financiële documenten

Met onze slimme data-extractie API en SDK is het automatisch verwerken van facturen, bonnen, inkooporders en nog veel meer documenten snel een eenvoudig! 

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Verlaag kosten
Besteed minder aan het verwerken van identiteitsdocumenten.
Verhoog efficiëntie
Verwerk automatisch identiteitsdocumenten binnen seconden.
Voorkom fouten
Voorkom fouten door automatische data extractie.
Voorkom fraude
Automatisch fouten, dubbele en fraude herkennen.

Hoe werkt het?

Stuur je documenten naar onze financiële documenten API.
Klippa converteert documenten naar tekst, classificeert het documenttype, identificeert belangrijke gegevensvelden en converteert documenten naar gestructureerde gegevens.
Je krijgt alle gegevens die je nodig hebt binnen enkele seconden.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd waarop het jou schikt.
Klippa - Call Me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits. Ons nummer is +31 50 2111631.
Laten we kennismaken!
Voel je vrij om al je vragen te stellen of een offerte aan te vragen. Neem contact op via mail, telefoon of chat!
+31 50 2111631

Automatische verwerking van financiële documenten via slimme dataextractie

Financiële documenten zijn overal om je heen. Documenten als facturen, kwitanties, inkooporders, creditcardafschriften en nog veel meer. Het kan erg tijdrovend zijn om deze documenten handmatig te verwerken. En laten we eerlijk zijn, niemand houdt toch van handmatige gegevensinvoer? 

Gelukkig is automatische gegevensextractie op financiële documenten mogelijk met behulp van OCR. OCR kan automatisch alle belangrijke gegevensvelden op documenten detecteren en deze extraheren. Dit kan de verwerkingstijd van een enkel document met 90% of meer verkorten. Hoe meer velden je nodig hebt, hoe meer tijd je bespaart. Maar Klippa stopt niet bij de gegevensextractie. We valideren de kwaliteit van de documenten, maar ook de data die we extraheren, via externe API’s zoals de Europese BTW-database, de Google Maps API en Kamer van Koophandel-API’s.

Waar kan het voor gebruikt worden?

Er zijn veel gebruiksmogelijkheden voor OCR op financiële documenten. Het meest voorkomende gebruik is in de boekhouding. Elk bedrijf dat facturen, kwitanties, belastingaangiftes of andere financiële overzichten verwerkt, kan hier baat bij hebben. Andere veelvoorkomende gevallen zijn btw-terugvordering, bankzaken, leningaanvragen en verzekeringsclaims.

Waarom je onze OCR API voor financiële documenten moet gebruiken?

De Klippa OCR API heeft veel out of the box functionaliteiten die de verwerkingstijd verkorten, kosten besparen, fouten verminderen en fraude voorkomen. Je kunt binnen een paar uur aan de slag en profiteert van een grote schaalbaarheid en nauwkeurigheid.

Waarom je onze OCR SDK voor financiële documenten moet gebruiken?

Wilt je OCR voor financiële documenten implementeren in een mobiele Android- of IOS-app? Met behulp van de SDK krijg je alle scanfuncties die je nodig hebt. Het implementeren van de SDK kan binnen een dag gebeuren.