Multivers koppeling met Klippa


Met de Klippa SpendControl – Multivers koppeling digitaliseer en automatiseer je de gehele crediteurenadministratie. Verwerk efficiënt en betrouwbaar declaraties en inkoopfacturen.

AFAS koppeling

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken. Klippa synchroniseert alle relevante informatie uit Multivers en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.
Klippa Factuurverwerking
Een volledig digitaal proces om de inkomende facturen efficient en betrouwbaar te verwerken in de boekhouding. Verhoog je efficiëntie met Klippa’s scan en herken, autorisatielagen en zelflerende boekingsvoorstellen.

Klippa Scan en Herken

Met Klippa is het handmatig overtikken van bonnen en facturen in Multivers verleden tijd. Alle factuurgegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen. Zo bespaar je tijd voor belangrijke zaken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je klanten. Dat is waar het Klippa Aanleverportaal accountants en boekhouders mee helpt. Synchroniseer je stamgegevens uit Multivers en Klippa maakt, na de ingebouwde scan en herken, zelflerende boekingsvoorstellen.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland.

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Cloud omgeving
Alle inkoopfacturen, declaraties en creditcard statements in één cloud omgeving.
Declaratie
app
Blije medewerkers met een gepersonaliseerde declaratie app.
Bespaar tijd
Verkort doorlooptijden en bespaar tot 70% van de verwerkingstijd met scan & herken.
Voorkom fraude
Voorkom fouten en fraude middels automatische detectie van duplicaten en IBAN checks op facturen.
Multivers interface
Snelle verwerking van de kosten door real-time interface met Multivers.
Digitaal proces
Overzicht en controle met een digitaal autorisatieproces en digitale audit trails.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.
Stop met het overtypen van bonnen en facturen, start met het besparen van tijd en geld met de Multivers koppeling.

Ruim 25.000 tevreden gebruikers gingen je voor

Onze Finance afdeling bespaart een dag per week, die ze nu kunnen besteden aan onze core business in plaats van aan factuurverwerking. 
Wilma van Ekris
Finance Manager CROP

De cloud-omgeving is erg gebruiksvriendelijk en ons factureringsproces is veel efficiënter geworden.
Tim Lorijn
CFO Label A

De declaratietool moest integreren met twee systemen, onze salarisadministratie- en juridische software. Klippa had de oplossing!
Geert Jan Veldthuis
Finance Manager Trip Law
Heb je nog vragen?
Bij Klippa denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of onze live chat.
+31 50 2111631

Wat is Multivers van Software Gemak?

Software Gemak biedt cloudgebaseerde ERP en bedrijfssoftware. Eén van de producten is Multivers: online boekhoudsoftware voor ondernemers. Software Gemak heeft een API beschikbaar gesteld zodat de software eenvoudig is te integreren met andere software.
Klippa is officieel partner van Software Gemak en via de koppeling kunnen alle gegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd. Op basis hiervan kan Klippa vervolgens zelflerende boekingsvoorstellen doen. Lees meer over onze Multivers koppeling voor specifieke producten: Multivers Scan en Herken, Multivers Declaratie App en Multivers Inkoopfacturen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Multivers.