Netsuite koppeling met Klippa

Met de Klippa en NetSuite koppeling verwerk je declaraties eenvoudig en snel. Door onze cloud oplossing te koppelen aan Oracle NetSuite bespaar je tijd, voorkom je fraude en fouten. 

netsuite koppeling

Wat kan de NetSuite koppeling?

Medewerkers dienen, middels de koppeling van NetSuite, declaraties in. Dit kan eenvoudig via de mail, in de Klippa App of online in de browser. Het declareren is zo eenvoudig als het maken van een foto. 

 Nadat de ingediende declaraties goed- of afgekeurd worden, komen de goedgekeurde declaraties bij de administratie terecht. Deze kunnen rechtstreeks vanuit Klippa in NetSuite geboekt worden. Medewerkers krijgen vervolgens automatisch bericht van goedkeuring. 

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland.

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Een naadloze koppeling met NetSuite

In samenwerking met NetSuite hebben we een real-time interface ontwikkeld. Op deze manier kunnen er vanuit de Klippa omgeving rechtstreeks declaraties geboekt worden.
Verwerking van declaraties in één cloudomgeving
Boeking met een afbeelding van de bon erbij
Bespaar tot 70% op de verwerkingstijd
Tevreden medewerkers dankzij een slim en snel proces
Realtime inzicht
Meer informatie? In een vrijblijvende demo van 30 minuten laten we je graag alle voordelen en functionaliteiten van de NetSuite koppeling zien.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Het overtypen van bonnen en facturen is verleden tijd dankzij de Klippa integratie

Met de ingebouwde scan en herken functie is het overtypen van bonnen geheel verleden tijd. Bonnen kwijt zijn en handmatig overtypen van data is verleden tijd dankzij de koppeling tussen NetSuite en Klippa. Bovendien blijft het declaratieproces overzichtelijk. Bonnen verwerken en scannen doe je met Klippa digitaal declareren.
Online demo plannen
Binnen 30 minuten vrijblijvend een duidelijk beeld van Klippa.