Exact Online koppeling met Klippa


Klippa en Exact zijn officieel softwarepartners! Klippa helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen, digitaliseren en verwerken van declaraties en inkoopfacturen in Exact Online.

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken. Klippa synchroniseert alle relevante informatie synchroniseren uit Exact Online en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.
Klippa Factuurverwerking
Een volledig digitaal proces om de inkomende facturen efficient en betrouwbaar te verwerken in de boekhouding. Verhoog je efficiëntie met Klippa’s scan en herken, autorisatielagen en zelflerende boekingsvoorstellen.

Klippa Scan en Herken

Met Klippa is het handmatig overtikken van bonnen en facturen in Exact Online verleden tijd. Alle factuurgegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen. Zo bespaar je tijd voor belangrijke zaken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je klanten. Dat is waar het Klippa Aanleverportaal accountants en boekhouders mee helpt. Synchroniseer je stamgegevens uit Exact Online en Klippa maakt, na de ingebouwde scan en herken, zelflerende boekingsvoorstellen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Exact Online. 

Wat is Exact Online?

Exact is een van oorsprong Nederlands softwarebedrijf met het hoofdkantoor in Delft. Exact is de marktleider in Nederland op gebied van boekhouding. Exact heeft diverse producten in de markt, waaronder Exact Online. Exact Online is sinds 2005 het online pakket van Exact en heeft een uitgebreide API beschikbaar. Dat maakt Exact Online zeer geschikt om te integreren met andere pakketten.
Klippa is officieel partner van Exact Online en staat tevens in de app store van Exact Online. Via de Exact koppeling (API) synchroniseert Klippa moeiteloos gegevens uit Exact Online om vervolgens zelflerende boekingsvoorstellen mee te maken. Lees meer over onze Exact Online koppeling voor specifieke producten: Exact Online Scan en Herken, Exact Online Declaratie App en Exact Online Inkoopfacturen.