Klippa: dé declaratie app voor Exact Online

1. Indienen
Als medewerker dien je eenvoudig je declaratie in door een scan te maken van de bon. Wij herkennen alle gegevens en doen de rest!
2. Goedkeuren
Als manager of finance medewerker kun je declaraties goedkeuren in de mobiele app of webapp.
3. Verwerken
Goedgekeurde bonnen kun je als finance medewerker direct boeken in Exact Online.

Wat kan de koppeling?

Declareren in Exact Online was nog nooit zo eenvoudig. Met behulp van de Klippa App, voor smartphone en computer, kunnen medewerkers eenvoudig hun bonnen indienen. Ze kunnen, wanneer relevant, kiezen voor gegevens uit Exact Online zoals het betreffende grootboek, de kostenplaats, kostendrager en projectcode. Goedgekeurde declaraties komen terecht bij finance, die direct vanuit Klippa een inkoopboeking kan maken in Exact Online. Gegevens als relaties en btw codes zijn altijd gesynchroniseerd en dus beschikbaar in de omgeving van Klippa. In Exact Online verschijnen de declaraties en staan klaar voor betaling. Wanneer de betaling is uitgevoerd koppelt Exact dit terug aan Klippa en is de declaratiestroom afgerond. 
Robert-Jan
CO-founder
Direct boekingen aanmaken in Exact Online
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten en grootboekrekeningen
Verwerken als losse regels of samengevoegd
Boekingssuggesties op basis van eerder geboekte bonnetjes
Creditcard statements verwerken

Veelgestelde vragen

Welke gegevens kan ik uit Exact Online synchroniseren?
Als officieel softwarepartner van Exact is alles mogelijk! We synchroniseren je grootboekrekeningen tot en met projectcodes en kostenplaatsen.
Kan ik meerdere administraties koppelen?
Zeker! In Klippa kun je verschillende administraties en dagboeken koppelen. In de bedrijfsinstellingen kun je eenvoudig deze koppeling leggen.
Wat zijn de kosten voor de koppeling met Exact Online?
Voor de koppeling met Exact Online worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ben je benieuwd naar de kosten van Klippa? Bekijk dan de digitaal declareren pagina. 
Hoe landen de declaraties in Exact Online?
We kunnen op twee manieren de declaraties in Exact Online boeken. Als losse regels of samengevoegd, beide opties zijn mogelijk! In de bedrijfsinstellingen kun je dit zelf wijzigen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Exact Online.