Exact Globe koppeling met Klippa

Klippa en Exact Globe zijn middels een officiële API met elkaar geïntegreerd. Met Klippa wordt het ontvangen, accorderen en verwerken van declaraties en facturen in Exact Globe een fluitje van een cent. Op deze pagina vertellen we meer over de koppeling met Exact Globe.

Klippa Digitaal Declareren

Een digitaal process voor het indienen, accorderen en boeken van declaraties naar Exact Globe. Met de Klippa App voor medewerkers en managers en het Klippa platform voor finance is je declaratiechaos opgelost.
Klippa Factuurverwerking
Een digitaal proces voor het verwerken, toewijzen en accorderen van al je inkoopfacturen. Bespaar ruim 60% op het verwerken van inkoopfacturen met de Klippa – Exact Globe koppeling. Uiteraard inclusief scan en herken.

Klippa Scan en Herken

Maak gebruik van scan en herken in combinatie met Exact Globe. Zo bespaar je tijd in de verwerking van bonnen en facturen en heb je meer tijd om aan belangrijke zaken in je bedrijf te werken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Laat je Exact Globe klanten snel en digitaal hun administratie aanleveren met de slimme oplossingen van Klippa. Klippa importeert de stamgegevens vanuit Exact Globe en zet zelflerende boekingsvoorstellen voor je klaar.

Veelgestelde vragen over de Exact Globe integratie

Welke gegevens worden gesynchroniseerd?
Door een uitgebreide API integratie met Exact kunnen we alle stamgegevens uit de boekhouding synchroniseren. Hieronder vallen:

– administratie(s)
– dagboeken
– grootboekrekeningen
– btw codes
– relaties 
– kostenplaatsen
– kostendragers
– projecten
Is er sprake van een automatische koppeling?
Ja, de koppeling tussen Klippa is realtime via een uitgebreide API-integratie. Geboekte documenten in Klippa zijn daardoor direct inzichtelijk in je administratie. Het exporteren en vervolgens importen van .csv bestanden is niet nodig!
Is er ondersteuning voor de implementatie en inrichting?
Uiteraard. Onze productspecialisten nemen je bij de hand en ervoor dat alles op de juiste wijze wordt geïmplementeerd. Daarnaast richten we gezamenlijk het Klippa account zodat je direct goed van start gaat!
Wat zijn de kosten van de integratie?
De kosten zijn afhankelijk van welke product(en) je wilt afnemen. Voor meer informatie kun je terecht op de pagina’s over digitaal declareren en factuurverwerking

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Exact Globe. 

Wat is Exact Globe?

Exact Globe organiseert de hele administratieve basis in organisaties, en is te gebruiken door zowel kleine als grote bedrijven. Het systeem van Exact Globe heeft bovendien talloze extra modules en wordt gebruikt door maar liefst 5.600 accountants.  
De samenwerking tussen Exact en Klippa loopt via een integratie van de API’s. Hiermee kunnen stamgegevens worden geïmporteerd in Klippa zodat we slimme en zelflerende boekingssuggesties kunnen geven. Op die manier bespaar jij met een Klippa – Exact Globe koppeling tijd bij het verwerken van bonnen, facturen en declaraties.

Maak je nog geen gebruik van Exact? Bekijk dan via deze link de producten op hun website.