White-label oplossingen

Klippa is een technologieleverancier in hart en nieren. Naast onze eigen oplossingen is onze technologie ook via white-label te integreren in applicaties van derden. Onze technologie zit via white-label in uiteenlopende applicaties van bankieren en loyalty, tot boekhouden en documentmanagement. 
White-label declaratie app
Laat je medewerkers of klanten digitaal declaraties of hun administratie aanleveren per web, app en mail. Klippa kan je middels white-labels ontzorgen vanaf het digitaliseren en accorderen tot en met de boekingsvoorstellen en koppelingen.
White-label scan en herken
Automatiseer de data extractie in je documenten met Klippa scan en herken. Middels een SDK of onze API binnen no-time te integreren in jouw oplossing. Geschikt voor document zoals bonnen, facturen, contracten, ID-bewijzen en pakbonnen.
White-label administratie app
Bonnen en facturen scannen, bewerken, opslaan, delen en declareren. Met de administratieve oplossingen van Klippa is het digitaliseren van administratieve taken kinderspel.

White-label BTW teruggave

Middels een app BTW terugvorderen voor klanten op basis van aankoopbewijzen. Klippa helpt met het digitaliseren en cloud-based verwerken van bonnen en facturen tot BTW-gegevens.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Online demo plannen

Binnen 30 minuten vrijblijvend een duidelijk beeld van Klippa.

Heb je nog vragen?
Bij Klippa denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of onze live chat.
+31 50 2111631