Quickbooks koppeling met Klippa

Dankzij de Quickbooks koppeling met Klippa verwerk je inkoopfacturen, declaraties en creditcard statements op een eenvoudige, snelle manier. Koppel middels een API onze cloud oplossing aan Quickbooks en bespaar op tijd, voorkom fouten en fraude.

Quickbooks koppeling

Wat kan de Quickbooks koppeling?

Middels de declaratie koppeling in Quickbooks dienen medewerkers declaraties in. Declareren is erg eenvoudig. De declarant maakt een foto van de bon of factuur, waarna de desbetreffende declaratie online, in de mobiele app of via de mail ingediend wordt

Deze bonnen en facturen komen vervolgens terecht bij de verantwoordelijke managers. Deze keuren de declaraties goed of af. De goedgekeurde declaraties komen hierna terecht bij de administratie, waarna deze middels de Quickbooks koppeling geboekt worden. 

Relevante stamgegevens zoals subrekeningen, grootboekrekeningen, relaties en projectcodes worden door Klippa automatisch uit Quickbooks gehaald. Wanneer een betaling uitgevoerd wordt, krijgen de gekoppelde werknemers hier automatisch bericht van.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Een naadloze koppeling tussen Quickbooks en Klippa

Middels een real-time interface met het ERP-pakket worden jouw inkoopfacturen en declaraties vanuit Klippa direct in het boekhoudpakket geboekt.
Verwerk declaraties, creditcard statements en inkoopfacturen in de cloudomgeving
Een foto van de originele bon of factuur wordt toegevoegd aan de bijlage in de Quickbooks koppeling
Tot wel 70% besparing op verwerkingstijd
Subrekeningen worden gesynchroniseerd naar Klippa
Boek transacties eenvoudig in Quickbooks
Verbetering van de interne beheersing dankzij slimme controls en digitale audit trails
Plan een vrijblijvende demo van 30 minuten met een van onze productspecialisten. In deze demo laten we je graag alle voordelen en functionaliteiten van de Klippa-Quickbooks koppeling zien.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Waardoor is deze koppeling uniek?

Het zelflerende systeem geeft slimme boekingsvoorstellen op basis van de zoekhistorie. Hierdoor bespaar je een hoop tijd.
Relevante stamgegevens worden in de Quickbooks koppeling getoond middels een real-time interface.
Handmatig bonnen en facturen overtypen is verleden tijd dankzij de ingebouwde scan en herken functie.
Reeds ingevoerde documenten blijven tot 10 jaar beschikbaar voor eventuele audits in de cloud.
Ingebouwde herkenning voor dubbele en afwijkende declaraties, waardoor fraude wordt voorkomen.
Weergave van de originele bon of factuur in de bijlage.
Exporteren van declaraties en facturen in UBL, PDF, XLSX en CSV.
Stuur betalingsvoorstellen en journaalpost met slechts één druk op de knop.

Heb je nog vragen?

Wij denken graag met je mee over de Quickbooks koppeling. Neem gerust contact met ons op via de mail, de telefoon of de live chat.
+31 50 2111631

Nooit meer bonnen en facturen overtypen met de Quickbooks integratie

Dankzij de Klippa integratie met Quickbooks raak je nooit meer een bon of factuur kwijt. Daarnaast hoef je deze nooit meer handmatig over te typen.

Klippa factuurverwerking en Klippa digitaal declareren maken dit mogelijk. Verwerk de bonnen eenvoudig in de app, online of via de mail. 

De Quickbooks koppeling haalt alle sub- en grootboekrekeningen, projectcodes en relaties automatisch uit Klippa. Deze zijn dus altijd gesynchroniseerd.

Online demo plannen

Binnen 30 minuten vrijblijvend een duidelijk beeld van Klippa.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de koppeling?
De kosten zijn geheel afhankelijk van het aantal gebruikers en het gekozen pakket. We houden het bij Klippa graag eenvoudig en overzichtelijk. Daarom is de module verkrijgbaar in drie verschillende prijsmodellen: 

Simple: dit pakket kost 2,49,- per gebruiker per maand. Dit pakket is erg geschikt voor zowel grote als kleinere bedrijven die van start willen gaan met de digitaal declareren Quickbooks koppeling. 

Effective: dit pakket kost 3,99,- per gebruiker per maand. Hiermee creëer je verhoogde efficiëntie dankzij de automatische verwerking middels scan en herken. 

Premium: dit pakket kost 4,99,- per gebruiker per maand. Met dit pakket krijg je de optimale ondersteuning van het supportteam en automatische fraudedetectie. 
Maakt Klippa gebruik van scan en herken?
Ja, Klippa maakt gebruik van scan en herken, ook wel bekend als OCR. We zijn hierin zelfs het beste van heel Nederland! 

De OCR-technologie zorgt ervoor dat de reeds gescande facturen en bonnen ingevoerd en gelezen worden. Klippa scan en herken herkent de volgende gegevens: 
Het totaalbedrag 
De winkelier 
De btw-percentages 
De btw-bedragen 
De datum van aankoop 
De valuta 
Het factuurnummer (alleen voor facturen) 
De factuurdatum (alleen voor facturen) 
Hoe snel wordt de Quickbooks koppeling geïmplementeerd?
In principe is Klippa plug & play. Dit houdt in dat je gelijk aan de gang kunt met de software. In onze helpdesk vind je verscheidene handleidingen om je goed op weg te helpen. 

Wanneer de implementatie complex is, helpen wij jou graag verder. Onze productspecialisten hebben de Klippa-koppeling met Quickbooks gemiddeld binnen twee dagen geïmplementeerd.  
Is er een mobiele app beschikbaar?
Zowel voor Android als Apple gebruikers hebben we de mobiele Klippa app beschikbaar. 

Met de Klippa App scan je bonnen en facturen, waarna je deze goedkeurt. Daarnaast zie je in de persoonlijke to-do list precies welke acties nog ondernomen moeten worden.   
Kan ik meerdere administraties toevoegen?
Het managen van meerdere administraties is mogelijk. Er zit zelfs geen limiet op de hoeveelheid te managen administraties naast de Quickbooks koppeling.