Digitaal Declareren

Nooit meer een bonnetje kwijt en altijd een overzichtelijk declaratieproces van bonnetje tot boekhouding. Klippa helpt je met een gebruiksvriendelijke app en declaratie software.

Declaratie software

Het proces rondom declaraties is vaak tijdrovend, kostbaar, onoverzichtelijk en een bron van frustratie bij het personeel. De Klippa Declaratiemanager lost deze problemen eenvoudig op. Medewerkers maken een foto met de app, de bonnen worden automatisch verwerkt met scan en herken en na goedkeuringen worden bonnen door de administratie geboekt in de boekhouding. Door de enorme tijdsbesparing en de lage maandfee van €2.99 per medewerker heb je direct een positieve ROI op je investering en bovendien tevreden medewerkers.

OVERAL EENVOUDIG INDIENEN

Medewerkers kunnen overal eenvoudig bonnen digitaliseren en indienen via de Klippa declaratie app.

ACCORDEREN IN DE CLOUD

Managers ontvangen ingediende declaraties in het dashboard en keuren declaraties goed of af.

EXPORTEREN EN INBOEKEN

Na goedkeuring komen declaraties bij de boekhouding die via een koppeling declaraties kunnen inboeken.

INZICHT EN RAPPORTEREN

Via de statistieken is er op elk moment inzicht voor alle partijen. Voldoen aan de WKR is zo kinderlijk eenvoudig.

Nooit meer declaratieformulieren overtypen

Voordelen van Klippa

De Klippa Declaratiemanager levert een flinke tijd- en kostenbesparing op voor zowel het declarerende personeel als de financiële afdeling. De ROI van declareren via Klippa is direct positief en heeft daarnaast de volgende voordelen:

BONNEN WEGGOOIEN

Door via Klippa bonnen te digitaliseren voldoet u aan de conversie-eisen van de Belastingdienst. Het bewaren van fysieke bonnen is dus verleden tijd.

DECLARATIE CLOUD

Werknemers kunnen altijd en overal declaraties indienen en inzien via de smartphone app of het online cloud platform.

INZICHT EN OVERZICHT

Door de uitgebreide statistieken is er altijd inzicht in de kosten van declaraties. Het is eenvoudig om PDF rapporten op te stellen en te delen.

SCAN EN HERKEN

Door de ingebouwde scan en herken hoeft niemand meer bonnen en facturen over te typen. Alles is automatisch verwerkt.

Koppelingen

De Klippa Declaratiemanager kan gekoppeld worden aan bestaande boekhoudsoftware en personeelspakketten. Dit kan via een API koppeling die Klippa voor je kan opzetten of via op maat gemaakte exports naar Excel en CSV bestanden.

Bespaar tot 65% op de kosten van een declaratie

Declaratie app

Met de declaratie app van Klippa kunnen werknemers zonder frustratie bonnen en reiskosten declareren. Aangezien declaraties op de ouderwetse manier veel tijd en daarmee geld kosten levert Klippa direct een flinke kostenbesparing op. Start nu met digitaal declareren via Klippa en schep orde in de declaratiechaos.

Demo inplannen