Met Klippa verwerk je declaraties en inkoopfacturen efficient in SAP via scan en herken

De oplossingen van Klippa zijn direct te koppelen aan diverse producten van SAP. Door de inzet van scan en herken verhoog je de snelheid waarmee inkoopfacturen en declaraties verwerkt worden in SAP. Door tevens mobiel te accorderen verhoog je de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid voor medewerkers maximaal. 

SAP Business ByDesign

Het is mogelijk om Klippa Expense Management en Inkoopfacturen te integreren met SAP Business ByDesign via een directe API-koppeling. Het digitaliseren, accorderen en boeken van declaraties en inkoopfacturen wordt daarmee een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker.
Facturen worden sneller betaald
Declaraties worden sneller verwerkt
Gebruiksvriendelijk voor medewerkers
Accorderen op web en mobiel
Minder fouten in de verwerking

SAP ERP

Klippa kan samenwerken met SAP ERP. Dit is mogelijk voor expense management en inkoopfactuurverwerking. In de meeste gevallen is dat middels import en exportbestanden. In sommige gevallen via een directe koppeling met SAP.
Facturen worden sneller betaald
Declaraties worden sneller verwerkt
Gebruiksvriendelijk voor medewerkers
Accorderen op web en mobiel
Minder fouten in de verwerking

Klippa Digitaal Declareren voor SAP

Een volledig digitaal expense management process, inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in SAP.
Klippa Factuurverwerking voor SAP
Inkoopfacturen betrouwbaar, efficient en gebruiksvriendelijk digitaliseren, accorderen en boeken naar SAP met behulp van scan en herken en zelflerende boekingsvoorstellen.

Klippa Scan en Herken voor SAP

Het handmatig overtikken van facturen en bonnen is met Klippa verleden tijd. Zowel voor medewerkers van de finance afdeling als managers. Bespaar ruim 60% aan tijd en geld in het verwerkingsproces met scan en herken voor SAP.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland.

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met SAP.

Wat is SAP?

SAP is een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Van oorsprong is het een Duits bedrijf, wat duidelijk te zien is aan de originele naam. De naam SAP staat namelijk voor ‘Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung’. Het hoofdkantoor staat tegenwoordig nog steeds in Duitsland, namelijk in Walldorf, echter zijn er wereldwijd 180 kantoren en meer dan 400.000 klanten. SAP heeft talloze producten in het zakelijke segment. Dit zijn bijvoorbeeld ERP oplossingen als SAP ERP en SAP Business ByDesign, maar ook CRM, HR, Sales en andere business software oplossingen.
Klippa werkt samen met sommige pakketten van SAP. Dit zijn met name de financiële oplossingen. De Klippa koppeling met SAP zorgt ervoor dat onder andere relaties, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers en kostensoorten uit SAP gesynchroniseerd kunnen worden. Vervolgens kunnen we snel en efficient inkoopfacturen en declaraties digitaliseren, accorderen en boeken naar SAP vanuit de gebruiksvriendelijke Klippa interface.