Scan en herken SDK

Van foto met mogelijkheden tot bewerking naar realtime data extractie! Met de scan en herken SDK van Klippa voor IOS en Android is het kinderspel.
Razendsnelle verwerking
De SDK van Klippa kan bonnen, facturen, paspoorten, contracten en andere document uitsnijden en eventueel via de API verwerken tot gestructureerde data. Door de verwerkingstijd van gemiddeld enkele seconde is het met de SDK mogelijk om een realtime scan en herken oplossingen te realiseren.
Implementatie van de SDK
De Klippa scan en herken SDK is beschikbaar voor Android en IOS. Een gemiddelde developer kan binnen een dag de applicatie up and running hebben voor jouw specifieke use-case.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Wat zijn de kosten voor de SDK?

Er zijn verschillende SDK’s beschikbaar met elk een andere prijs. In de basis leveren we een scanning SDK om document te scannen en uit te achtergrond uit te snijden. Hier zit tevens perspectief correctie en een zwart wit filter ingebouwd. Daarnaast is het mogelijk om het croppen uit en aan te zetten en kan je de flits bedienen. De SDK is ook voorzien van realtime feedback die gebruikers helpt bij het maken van een goede foto. Zo kan de SDK aangeven als de gebruiker te ver van het document af is, of als de omgeving te donker is. Op verzoek kan Klippa extra feedback toevoegen. 

De kosten van onze SDK bestaan uit een jaarlijkse licentie fee voor het implementeren van de SDK, met daarnaast een uurtarief voor eventueel benodigde ondersteuning bij de implementatie van de SDK. Aangezien de kosten verschillen per project gaan we graag het gesprek aan om vervolgens een offerte uit te brengen specifiek voor jouw project. Als indicatie kan je aanhouden dat de basis licentiekosten tussen de €5.000 en €10.000 per jaar liggen. Onze SDK’s zijn beschikbaar voor Android en IOS.

Een SDK met OCR
Het is mogelijk om de Klippa Camera SDK te koppelen aan de cloud based OCR API van Klippa. Na het scannen wordt er dan een request afgehandeld via de API en wordt de JSON response teruggegeven aan de applicatie. In overleg is het in sommige gevallen ook mogelijk om on device OCR aan de camera SDK te koppelen. Dit is een custom toevoeging, dus in dat geval moet er wel rekening gehouden worden met een serieuze extra investering.  

Een SDK voor object detection
Naast de standaard SDK voor het scannen van documenten bieden we ook de mogelijkheid om een custom scanning SDK te leveren. Dit is een camera SDK die op basis van object detection naar wens bepaalde objecten kan herkennen. Dit kunnen naast documenten bijvoorbeeld ook kentekens, auto’s, displays of andere zaken zijn. Het is mogelijk om hier een custom object detection model voor te trainen die vervolgens gemakkelijk en dynamisch in te laden is in de SDK. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze object detection SDK. 
Automatiseer de data extractie op documenten.
Met scan en herken is het handmatig verwerken van bonnen, facturen, contracten en paspoorten verleden tijd.
Heb je nog vragen?
Bij Klippa denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of onze live chat.
+31 50 2111631