Scan en herken SDK

Van foto met mogelijkheden tot bewerking naar realtime data extractie! Met de scan en herken SDK van Klippa voor IOS en Android is het kinderspel.
Razendsnelle verwerking
De SDK van Klippa kan bonnen, facturen, paspoorten en contracten on-device omzetten naar tekst en vervolgens cloud-based converteren naar gestructureerde data. Door de verwerkingstijd van gemiddeld 1 seconde is het met de SDK mogelijk om realtime scan en herken oplossingen te realiseren.
Implementatie van de SDK
De Klippa scan en herken SDK is beschikbaar voor Android en IOS. Een gemiddelde developer kan binnen een dag de applicatie up and running hebben voor jouw specifieke use-case.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland.

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Wat zijn de kosten voor de SDK?

Er zijn twee verschillende SDK’s beschikbaar met elk een andere prijs. De Standard SDK bestaat uit een simpele foto functionaliteit met vervolgens on device OCR en cloud based data extractie. De Advanced SDK bevat daarnaast een uitgebreide foto functionaliteit met automatisch uitsnijden van documenten, perspectief correctie en controle van mobiele functies als de flits. De SDK’s zijn allebei beschikbaar voor Android en IOS.

De kosten van de OCR SDK bestaan uit een jaarlijkse licentie fee voor het implementeren van de SDK, met daarnaast een uurtarief voor eventueel benodigde ondersteuning bij de implementatie van de SDK. Aangezien de kosten verschillen per project gaan graag het gesprek aan om vervolgens een offerte uit te brengen specifiek voor jouw project. Als indicatie kan je aanhouden dat de licentiekosten tussen de 1.500 en 10.000 per jaar liggen. 

Automatiseer de data extractie op documenten.
Met scan en herken is het handmatig verwerken van bonnen, facturen, contracten en paspoorten verleden tijd.

Plan een kennismaking

Een vrijblijvende kennismaking via een digitale meeting van 30 minuten.

Heb je nog vragen?
Bij Klippa denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of onze live chat.
+31 50 2111631