Odoo koppeling met Klippa

Klippa en Odoo zijn middels een officiële API met elkaar geïntegreerd. Met Klippa wordt het ontvangen, accorderen en verwerken van declaraties en facturen in Odoo een fluitje van een cent. Op deze pagina vertellen we meer over de Odoo koppeling.

Klippa Digitaal Declareren

Een digitaal process voor het indienen, accorderen en boeken van declaraties naar Odoo. Met de Klippa App voor medewerkers en managers en het Klippa platform voor finance is je declaratiechaos opgelost.

Klippa Scan en Herken

Maak gebruik van scan en herken in combinatie met Odoo. Zo bespaar je tijd in de verwerking van bonnen en facturen en heb je meer tijd om aan belangrijke zaken in je bedrijf te werken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Laat je Odoo klanten snel en digitaal hun administratie aanleveren met de slimme oplossingen van Klippa. Klippa importeert de stamgegevens vanuit Odoo en zet zelflerende boekingsvoorstellen voor je klaar.

Wat is Odoo?

Odoo is een ERP systeem, maar wijkt af van de meeste ERP systemen. Odoo, voorheen OpenERP, is namelijk volledig open source. Bovendien is het te gebruiken door zowel kleine als grote bedrijven. Het systeem van Odoo heeft talloze modules van email marketing tot facturatie en voorraadbeheer die gecombineerd of los van elkaar gebruikt kunnen worden. De implementatietijd van Odoo is doorgaans relatief kort ten opzichten van andere ERP systemen.
Odoo en Klippa werken met elkaar samen via een naadloze integratie van onze API’s. Stamgegevens worden geïmporteerd in Klippa zodat Klippa slimme zelflerende boekingsvoorstellen kan maken. Zo bespaar jij met een Klippa – Odoo koppeling tijd bij het verwerken van bonnen, facturen en declaraties.