Asperion koppeling met Klippa

Klippa en Asperion zijn middels een officiële API met elkaar geïntegreerd. Met Klippa wordt het ontvangen, accorderen en verwerken van declaraties en facturen in Asperion een fluitje van een cent. Op deze pagina vertellen we meer over de koppeling met Online Boekhoudpakket Asperion.

Klippa Digitaal Declareren

Een digitaal process voor het indienen, accorderen en boeken van declaraties naar Asperion Met de Klippa App voor medewerkers en managers en het Klippa platform voor finance is je declaratiechaos opgelost.
Klippa Factuurverwerking
Een digitaal proces voor het verwerken, toewijzen en accorderen van al je inkoopfacturen. Bespaar ruim 60% op het verwerken van inkoopfacturen met de Klippa – Asperion koppeling. Uiteraard inclusief scan en herken.

Klippa Scan en Herken

Maak gebruik van scan en herken in combinatie met Asperion. Zo bespaar je tijd in de verwerking van bonnen en facturen en heb je meer tijd om aan belangrijke zaken in je bedrijf te werken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Laat je Asperion klanten snel en digitaal hun administratie aanleveren met de slimme oplossingen van Klippa. Klippa importeert de stamgegevens vanuit Exact Globe en zet zelflerende boekingsvoorstellen voor je klaar.

Wat is Asperion?

Asperion houdt zich met meer bezig dan alleen boekhouden. Asperion maakt boekhouden makkelijker en efficiënter met gebruik van Robotic Accounting. Met een technisch gedreven team helpen zij een groot aantal bedrijven in Nederland vanuit hun kantoor in Naarden. 
De samenwerking tussen Asperion en Klippa loopt via een integratie van de API’s. Hiermee kunnen stamgegevens worden geïmporteerd in Klippa zodat we slimme en zelflerende boekingssuggesties kunnen geven. Op die manier bespaar jij met een Klippa – Asperion koppeling tijd bij het verwerken van bonnen, facturen en declaraties.