Twinfield koppeling met Klippa


Klippa en Twinfield zijn officieel softwarepartners! Met de Twinfield koppeling van Klippa wordt het verwerken van inkoopfacturen en declaraties in Twinfield kinderspel. Met de ingebouwde scan en herken bespaar je tijd om te besteden aan belangrijke zaken.

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken.
Klippa Factuurverwerking
Een volledig digitaal proces om de inkomende facturen efficient en betrouwbaar te verwerken in de boekhouding.

Klippa Scan en Herken

Eenvoudig bonnen en facturen omzetten tot data en boekingen.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je klanten. Dat is waar het Klippa Aanleverportaal accountants en boekhouders mee helpt. Synchroniseer je stamgegevens uit Informer en Klippa maakt, na de ingebouwde scan en herken, zelflerende boekingsvoorstellen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van 30 minuten laten we je zien hoe de Twinfield koppeling perfect met Klippa samenwerkt.

Wat is Twinfield?

Twinfield is een cloud based boekhoudpakket onder de vleugels van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Twinfield heeft een focus op het MKB segment en is actief in meer dan 10 landen. Van oorsprong is het een pakket met een sterke focus op finance professionals en dat kan je nog steeds zien aan de software. Veel accountants en boekhouders werken via Twinfield samen met hun klanten. Als je voor het eerst gaat beginnen met Twinfield zal het even wennen zijn, maar er is veel online materiaal op je op weg te helpen.
De Twinfield koppeling van Klippa verloopt via de officiële Twinfield API. Klippa is tevens terug te vinden in de app store van Twinfield. Alle relevante stamgegevens kunnen via de API automatisch geïmporteerd worden in Klippa. Boekingen worden via zelflerende voorstellen razendsnel gemaakt. Lees meer over onze Twinfield koppeling voor specifieke producten: Twinfield Scan en Herken, Twinfield Declaratie App en Twinfield Inkoopfacturen.