Hoe Klippa boekhoudsoftware Rompslomp helpt bonnetjes en facturen automatisch te verwerken voor ZZP’ers

In gesprek met Niels Koning, marketing director en mede-eigenaar van Rompslomp
Branche
Boekhouding
Klanten
>50.000 ondernemers
Initiatief
Marketing Director, mede-eigenaar
Rompslomp is een jong bedrijf uit Utrecht dat eenvoudige en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware aanbiedt voor zzp’ers. Sinds de oprichting in 2015 helpen zij duizenden zzp’ers in de meest uiteenlopende sectoren met de factuurverwerking, declaraties en alles wat verder bij boekhouden komt kijken.

Handmatig verwerken kost tijd 
Niels Koning (Marketing Director) is er trots op dat Rompslomp een complete software-oplossing biedt aan iedere zzp’er, van bouwvakker tot DJ en van zorgmedewerker tot designer. Dat betekent dat klanten dagelijks vele facturen en bonnetjes te verwerken hebben. “Deze verwerking moest nog handmatig gebeuren, dus we merkten dat we nog wel een verbeterslag te maken hadden in automatisering,” zegt Niels. 

Klippa biedt de oplossing
Rompslomp vond in de Scan en herken API van Klippa de ideale uitkomst voor deze automatisering. Waar de zzp’er voorheen een foto van een bonnetje uploadde en vervolgens zelf handmatig verwerkte, neemt de API het vanaf de ingestuurde foto over. De bonnetjes worden binnen enkele seconden automatisch omgezet in data die met een paar klikken verwerkt is. Dat scheelt ondernemers veel tijd in de boekhouding – waardevolle tijd die beter besteed kan worden. 

Waarom kiest Rompslomp voor Klippa?
“Voor ons was met name het hoge succesratio dat Klippa haalt de belangrijkste factor,” aldus Niels. Dit zorgt ervoor dat eventuele tikfouten of andere incoherenties die uit handmatig verwerken voortkomen verdwijnen. “Ook is het erg fijn dat Klippa de API voor ons heeft getweaked zodat het vloeiend in onze software kon worden geïntegreerd. Dit is de mate van support waar wij naar op zoek waren.”De keuze voor Klippa

Verwerking binnen enkele seconden
> 95% succesratio
Op maat geïntegreerd
Benieuwd wat Klippa voor jouw organisatie kan betekenen?
+31 50 2111631