Visma.net koppeling met Klippa

Met de Klippa en Visma.net koppeling verwerk je declaraties, creditcard statements en inkoopfacturen eenvoudig en snel. Door onze cloud oplossing te koppelen aan Visma.net bespaar je tijd, voorkom je fraude en fouten.
visma.net koppeling

Wat kan de Visma.net koppeling?

Middels de declaratie koppeling van Visma dienen medewerkers declaraties in. Dit kan in de Klippa App, via de mail of online in de browser. Declareren met Klippa is zo eenvoudig als het maken van een foto. 

De ingediende facturen en bonnen komen vervolgens bij de manager terecht, welke deze goed- of afkeurt. Goedgekeurde declaraties komen bij de administratie terecht, waarna deze direct vanuit Klippa in Visma.net geboekt wordt. 

De grootboekrekeningen, subrekeningen, projectcodes en relaties worden door Klippa direct uit Visma gehaald. Deze zijn dus altijd gesynchroniseerd. Vervolgens worden uitgevoerde betalingen weer aan Klippa doorgegeven, waarna de medewerkers automatisch bericht van goedkeuring krijgen.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Een naadloze koppeling van Klippa met Visma.net Financials

In samenwerking met onze softwarepartner Visma.net is een real-time interface met het ERP-pakket ontwikkeld, waardoor jij direct vanuit de Klippa omgeving declaraties en inkoopfacturen boekt in jouw boekhoudpakket.
Verwerking van declaraties, inkoopfacturen en creditcard statements in één cloudomgeving
Synchronisatie van subrekeningen naar Klippa
Boeking met een afbeelding van de bon of factuur erbij
Eenvoudig transacties boeken in Visma.net Financials
Tot 70% aan tijd besparen op verwerkingstijd
Verbetering van interne beheersing met digitale audit trails en slimme controls
 In een vrijblijvende demo van 30 minuten laten we je graag alle voordelen en functionaliteiten van de Visma-Klippa koppeling zien.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Wat maakt de koppeling uniek? 

Relevante stamgegevens zoals crediteuren en grootboekrekeningen uit de Visma.net koppeling worden getoond in Klippa, middels een real-time interface.
Met slechts één druk op de knop verstuur je een journaalpost en betalingsvoorstel naar Visma.
Een zelflerend systeem met slimme boekingsvoorstellen op basis van jouw zoekhistorie.
Synchronisatie van subrekeningen, waarna deze samen met het grootboek meegestuurd worden naar Visma.net.
Automatisch gecreëerde inkoopboekingen worden doorgezet naar te verwerken transacties en staan gelijk klaar voor betaling in Visma.net.
Bespaar tijd met Klippa’s zelflerende boekingsvoorstellen.
Je exporteert facturen en declaraties in veel voorkomende formaten zoals XLSX, UBL, PDF en CSV.
Dankzij de ingebouwde scan en herken-functie hoeft niemand meer handmatig facturen en bonnen over te typen.
Ingevoerde documenten blijven 10 jaar beschikbaar in de cloud. In deze jaren zijn deze documenten beschikbaar voor eventuele audits.
De ingebouwde herkenning van afwijkende en dubbele declaraties voorkomt fraude.
Synchronisatie van kostendragers en -plaatsen, btw-codes en relaties vanuit de boekhouding.
De originele bon of factuur wordt in een bijlage weergegeven.

Bonnen en facturen overtypen is verleden tijd met de Klippa integratie 

Met de Klippa koppeling met Visma.net ben je nooit meer een bonnetje kwijt en blijft het declaratieproces overzichtelijk. Bonnen scannen en verwerken doe je met Klippa digitaal declareren. Met de ingebouwde scan en herken functie is het overtypen van bonnen geheel verleden tijd. 

Met Klippa factuurverwerking is het overtypen van facturen bovendien geheel verleden tijd. De facturen verwerk je eenvoudig in de app, via de mail of online. 

 Omdat de Visma.net declaratiekoppeling alle grootboek- en subrekeningen, relaties en projectcodes automatisch uit Klippa haalt, zijn deze altijd gesynchroniseerd.  

Online demo plannen

Binnen 30 minuten vrijblijvend een duidelijk beeld van Klippa.

Veelgestelde vragen

Welke kosten zijn aan de koppeling verbonden?
De kosten van de koppeling zijn afhankelijk van het aantal gebruikers en het soort pakket. Omdat we bij Klippa alles graag eenvoudig en duidelijk houden, is de declaratiemodule verkrijgbaar in drie prijsmodellen: 

Simple: €2.49 per gebruiker per maand. Dit pakket is uitermate geschikt om van start te gaan met digitaal declareren zowel kleine als grote teams. 

Effective: €3.99 per gebruiker per maand. Met dit pakket creëer je verhoogde efficiëntie middels automatische verwerking met scan en herken. 

Premium: €4.99 per gebruiker per maand. Met dit pakket ga je optimaal aan de slag met dedicated support en automatische fraudedetectie.  
Hoe snel kan de koppeling met Visma.net geïmplementeerd worden?
Met Klippa kan je erg snel aan de slag. Meer informatie over de integratie van Klippa met de Visma.net koppeling vind je in de handleiding. Mocht je er na het lezen van de handleiding nog niet uitkomen, dan staan onze productspecialisten voor jou klaar om jou te helpen. 

Complexe integraties worden over het algemeen in twee dagen gebruiksklaar gezet door onze productspecialisten.  
Maakt Klippa gebruik van scan en herken technologie?
Ja, Klippa maakt gebruik van scan en herken (ook wel bekend als OCR). We hebben zelfs de beste scan en herken technologie van heel Nederland. De data op de gescande bon wordt afgelezen en vervolgens gelijk in het systeem gezet, waardoor je nooit meer iets over hoeft te typen. 

Klippa’s OCR-technologie herkent de volgende gegevens: 

De btw-percentages; 
Het totaalbedrag; 
De valuta; 
De btw-bedragen; 
De winkelier; 
De aankoopdatum. 

Voor facturen worden daarnaast de factuurdatum en het factuurnummer ook herkend.  
Is het mogelijk om te boeken op subrekeningen?
Ja, het is mogelijk om vanuit Klippa direct op subrekeningen te boeken. 
Welke versies van Visma ondersteunen jullie?
We ondersteunen de Visma.net koppeling voor inkoopfacturen en declaraties; Accountview voor declaraties.