Veilige e-facturatie software oplossingen

Gemakkelijk elektronisch factureren met Klippa’s e-facturatie oplossingen. Met wereldwijde dekking van meer dan 50 landen.
Gecertificeerd Peppol Access Point
ISO-gecertificeerde en AVG-conforme software

Vertrouwd door ruim 1.000 mooie merken

Elektronisch factureren via Peppol

Klippa’s cloudoplossing voor elektronisch factureren moderniseert je financiële workflows via EDI-netwerken zoals Peppol. Verstuur en ontvang eenvoudig e-facturen en voldoe aan de nieuwe wet- en regelgeving.
Versnel je time-to-market
Sluit onze e-facturatiesoftware aan via API en help klanten snel verder met elektronisch factureren.
Maak je software toekomstbestendig
Bereid je bedrijf voor op de toekomst door de e-facturatiemodule aan je software toe te voegen.
Breid je klantenportfolio uit
Behoud je klanten en trek nieuwe klanten aan door e-facturatie aan je oplossingen toe te voegen.
Kies voor een bewezen oplossing
Jouw kosten en investering zijn minimaal omdat je niet je eigen oplossing hoeft te ontwikkelen.
Digitaliseer je financiële workflows
Bereik een 100% digitale workflow voor factuurverwerking door PDF-bestanden naar EDI te converteren.
Doorbreek informatiesilo’s
Koppel met interne bedrijfssoftware zoals ERP, CRM en financiële applicaties om informatiesilo’s te doorbreken.
Zorg voor naleving van wetgeving
Voldoe aan de veranderende regelgeving en vereisten voor facturering in meer dan 50 landen.
Verlaag kosten voor factuurverwerking
Automatiseer je factuurverwerking om fouten te voorkomen, efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen.

Maak de overstap naar e-facturatie met Klippa

E-FACTURATIE API VOOR SOFTWARELEVERANCIERS

Integreer e-facturatie via API 

Op zoek naar een slimme manier om e-facturatie te beheren met je oplossing? Klippa’s e-facturatie API vereenvoudigt het proces, zodat je facturen kunt converteren naar een elektronisch formaat dat wordt ondersteund door wereldwijde e-facturatie- en EDI-netwerken (UBL, XML, etc.).
GECERTIFICEERD PEPPOL ACCESS POINT

Krijg je Peppol ID via Klippa

Maak gebruik van Klippa als je Peppol Access Point en begin de gegevensuitwisseling met je klanten of partners. Bespaar jezelf de tijd en moeite om het Peppol framework zelf te implementeren en zorg er tegelijkertijd voor dat je voldoet aan de lokale wet- en regelgeving voor e-facturatie.

Digitaal archiveren

Archiveer automatisch facturen digitaal, zodat je ze gemakkelijk kunt opzoeken en terugvinden. Geheel conform wet- en regelgeving.

Meertalige dekking

Met de e-facturatie oplossingen van Klippa kunnen bedrijven wereldwijd efficiënt facturen verwerken, ongeacht de taal waarin ze zijn opgesteld.

Dataspecifieke validatie

Controleer de juistheid en volledigheid van elk datapunt op een factuur voordat deze wordt verzonden of verwerkt.

2-way matching

Vergelijk automatisch inkomende facturen met bijbehorende inkooporders en ontvangstbewijzen om de nauwkeurigheid en echtheid van gegevens te garanderen.

PDF omzetten naar EDI

Converteer PDF-facturen naar EDI-indelingen die je klanten of leveranciers nodig hebben voor een soepele uitwisseling van informatie.

Naadloze integraties

Integreer naadloos met je bestaande ERP-, CRM- en andere systemen om de juistheid van gegevens en de informatiestroom over meerdere platforms te verbeteren.

Laat de beperkingen van traditionele facturatie achter je met onze wereldwijde e-facturatie

Verwerk en verstuur facturen op grote schaal en voldoe tegelijkertijd aan de specifieke regelgeving van elk land. Met Klippa ben je verlost van de beperkingen van traditionele systemen.

Voldoe aan de e-facturatie vereisten van elk land

Met het langverwachte ViDA (“VAT in the Digital Age”) voorstel van de Europese Commissie wordt de automatisering en standaardisering van compliance, order-to-cash (O2C) en purchase-to-pay (P2P) processen in de EU versneld doorgevoerd.

Schaal je crediteuren- en debiteurenproces met e-facturatie

Stap over op e-facturatie en bespaar tot 60% op je kosten terwijl je jouw ecologische voetafdruk met bijna 67% vermindert. Stroomlijn je processen door eenvoudig e-facturen te versturen en te ontvangen en creëer een papierloze toekomst voor bedrijven wereldwijd.

Verstuur e-facturen zonder gedoe

Het versturen van e-facturen kan heel gemakkelijk zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is je PDF-facturen converteren naar EDI-indelingen zoals XML of UBL om ze te versturen via netwerken zoals Peppol.

Ontvang e-facturen via EDI-netwerken

Ontvang e-facturen in het formaat dat geschikt is voor je software en via het kanaal van je keuze, zoals Peppol. Je kunt een geautomatiseerde workflow creëren met onze oplossingen.

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

“Het is bijzonder prettig om samen te werken met een partij die net zo ambitieus is als wij. De bereidheid en snelheid waarmee Klippa specifieke aanpassingen voor ons heeft doorgevoerd is indrukwekkend.”
Leon Backbier
IT Manager, Banijay Benelux
Ontdek de e-facturatie software van Klippa!
Onze experts laten je zien hoe Klippa’s oplossingen voor e-facturatie jouw bedrijf kunnen veranderen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt e-facturatie?

Hoe werkt e-facturatie? 

Klippa’s e-facturatie API zet factuurgegevens om in een gestandaardiseerd formaat dat vervolgens eenvoudig elektronisch kan worden gedeeld met klanten, leveranciers of de Belastingdienst. Deze systemen integreren meestal met bestaande financiële software (ERP-systemen) om het hele facturatieproces te automatiseren.
Kan ik met de e-factuuroplossing van Klippa toegang krijgen tot het Peppol-netwerk?

Kan ik met de e-factuuroplossing van Klippa toegang krijgen tot het Peppol-netwerk? 

Ja, je kunt toegang krijgen tot het Peppol-netwerk door gebruik te maken van Klippa’s oplossingen voor e-facturatie. Klippa biedt een Peppol-toegangspunt dat volledig aan de regels voldoet en waarmee bedrijven efficiënt facturen kunnen versturen en ontvangen via het Peppol-netwerk.
Slaat Klippa verwerkte gegevens op zijn servers op?

Slaat Klippa verwerkte gegevens op zijn servers op? 

Nee, dat doen wij niet. De oplossingen van Klippa voldoen aan de privacyregels zoals AVG, omdat we de gegevens die met onze oplossingen worden verwerkt niet opslaan.
Is e-factureren met Klippa veilig? 

Is e-factureren met Klippa veilig?

Ja, de e-factuuroplossingen van Klippa maken gebruik van geavanceerde beveiligingsprotocollen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen. Dit omvat versleuteling, toegangscontrole en naleving van internationale regelgeving voor gegevensbescherming zoals de AVG en CCPA.
Naar welke gegevensformaten kan Klippa PDF-facturen converteren?

Naar welke gegevensformaten kan Klippa PDF-facturen converteren?

De e-factuuroplossingen van Klippa zijn ontworpen om PDF-facturen te converteren naar verschillende gegevensformaten die essentieel zijn voor compatibiliteit met e-factuurnetwerken.  

De belangrijkste formaten zijn:

UBL (Universal Business Language): Specifiek ontworpen voor de wereldwijde uitwisseling van zakelijke documenten in een standaardformaat.

XML (eXtensible Markup Language): Essentieel vanwege de flexibiliteit en de mogelijkheid om complexe gegevensstructuren in te sluiten, waardoor het ideaal is voor e-facturatie waar gedetailleerde informatie over een transactie nodig is.
Kunnen de e-facturatie oplossingen van Klippa integreren met andere systemen?

Kunnen de e-facturatie oplossingen van Klippa integreren met andere systemen?

Absoluut, Klippa’s e-factuuroplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met verschillende ERP-, CRM- en boekhoudsystemen via een API-verbinding. Dankzij deze integratiemogelijkheid kunnen PDF-facturen automatisch worden geconverteerd naar UBL of XML, waardoor een soepele workflow voor gegevensverwerking mogelijk is.