Klippa: dé declaratie app voor Twinfield

1. Indienen
Als medewerker dien je eenvoudig je declaratie in door een scan te maken van de bon. Wij herkennen alle gegevens en doen de rest!
2. Goedkeuren
Als manager of finance medewerker kun je declaraties goedkeuren in de mobiele app of webapp.
3. Verwerken
Goedgekeurde bonnen kun je als finance medewerker direct boeken in Twinfield.

Wat kan de koppeling?

Digitaal Declareren in Twinfield is nog nooit zo eenvoudig geweest. Medewerkers kunnen met de Klippa App via hun smartphone of computer altijd en overal hun declaraties indienen. Bij het indienen van een declaratie kan een medewerker kiezen uit bepaalde gegevens uit Twinfield, zoals het grootboek, de kostenplaats, de kostendrager en projectcode. Declaraties die zijn geaccordeerd komen vervolgens bij de financiële administratie terecht die vanuit Klippa direct boekingen kunnen maken in Twinfield. Gegevens als relaties en btw codes zijn te allen tijde gesynchroniseerd en dus beschikbaar in Klippa. Geboekte declaraties komen in Twinfield terecht als conceptbetaling en na uitbetaling wordt dit teruggekoppeld aan Klippa. De betreffende medewerker krijgt vervolgens een melding dat de declaratiestroom is voltooid.  
Robert-Jan
CO-founder
Direct boekingen aanmaken in Twinfield
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten en grootboekrekeningen
Creditcard statements verwerken
Boekingssuggesties op basis van eerder geboekte bonnetjes

Veelgestelde vragen

Welke gegevens kan ik uit Twinfield synchroniseren?
Als officieel softwarepartner van Twinfield is alles mogelijk! We synchroniseren je grootboekrekeningen tot en met projectcodes en kostenplaatsen.
Kan ik meerdere administraties koppelen?
Zeker! In Klippa kun je verschillende administraties en dagboeken koppelen. In de bedrijfsinstellingen kun je eenvoudig deze koppeling leggen.
Wat zijn de kosten voor de koppeling met Twinfield?
Voor de koppeling met Twinfield worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ben je benieuwd naar de kosten van Klippa? Bekijk dan de digitaal declareren pagina.
Hoe landen de declaraties in Twinfield?
Declaraties landen als losse betalingsregels in de boekhouding.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Twinfield.