Klippa digitaal declareren voor Exact Globe

Een volledig digitaal declaratiesysteem met mobiele app, approval workflows, en integratie met Exact Globe.

Sneller & goedkoper

Bespaar tot 70% van de verwerkingstijd met OCR en digitale workflows.

In-control

Verbeter de interne beheersing met slimme controls en digitale audit trials

Medewerkerstevredenheid

Verhoog de medewerkerstevredenheid middels een gebruiksvriendelijke app

Digitaal declareren, hoe werkt het?

Declareren met Klippa via Exact Globe

Met Klippa digitaal declareren kun je eenvoudig declaraties indienen via de mobiele app of web applicatie. Klippa werkt met automatische tekstherkenningen en autorisatielagen. Ook synchroniseert het alle relevante informatie uit Exact Globe en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.

Declaraties goedkeuren

Als manager keur je declaraties met een handomdraai goed in de Klippa App of via web applicatie. Verplichte velden zorgen ervoor dat je alleen met volledige declaraties werkt, zodat het goedkeuringsproces soepel en fijn verloopt. Na goedkeuring wordt de declaratie toegewezen aan Finance die de verwerking in Exact Globe verzorgen.

Declaraties verwerken in Exact Globe

In je to-do lijst staan alle declaraties klaar inclusief boekingsregel voor Exact Globe. De declaraties boek je als losse regels of als rapport en de bonnen gaan mee als bijlage naar het boekstuk.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Voordelen van declaraties verwerken met Klippa
Ingebouwde Scan en Herken zorgt ervoor dat niemand meer handmatig bonnen over te typen
Voorkom fraude door de ingebouwde herkenning van dubbele en afwijkende declaraties
Alle gegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen
Maak regels aan rondom het declaratiebeleid en automatiseer een het accorderingsproces met meerdere goedkeuringslagen
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Automatiseer je declaratieproces

Bekijk de video om te zien je je declaratieproces gemakkelijk kunt automatiseren met Klippa SpendControl
“De declaratietool moest integreren met twee systemen, onze salarisadministratie- en juridische software. Klippa had de oplossing!”
Geert Jan Veldthuis
Finance Manager Trip Law

Veelgestelde vragen over Klippa Declareren

Wat doet de API-integratie met je boekhoudpakket?
De api-integratie met je boekhoudpakket maakt het mogelijk relevante boekhoudkundige gegevens naar SpendControl te synchroniseren. 

Voorbeelden zijn de relevante subsidiaries, leveranciers, medewerkers, het grootboekrekeningschema en het btw-schema. Dimensies zoals kostenplaatsen, kostendragers en projecten kunnen tevens naar SpendControl worden gesynchroniseerd. 

Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om een boeking naar Exact Globe te sturen. 

De boeking bevat alle relevante bon/factuurgegevens, de automatisch voorgestelde boekhoudkundige gegevens en een scan van het originele document.
Welke informatie wordt gesynchroniseerd vanuit de integratie?
Declaraties die naar Exact Globe worden geboekt kunnen worden geboekt op de in Netsuite aangemaakt medewerker. 

Bij het maken van de boeking wordt de juiste grootboekrekening en de btw-code automatisch voorgesteld in Klippa SpendControl. Tevens kan de juiste kostenplaats, kostendrager en/of project worden meegestuurd met de boeking.
Welke andere koppelingen biedt Klippa aan?
Naast de koppeling met Exact Globe bieden wij ook vele andere koppelingsmogelijkheden aan om jouw boekhoud proces zo efficiënt mogelijk te maken. 

Zo bieden wij koppelingen aan met SAP, Netsuite, Xero, en vele andere accounting en ERP systemen
Heeft Klippa SpendControl automatische tekstherkenning geïntegreerd?
Klippa SpendControl werkt met in-house ontwikkelde tekstherkenningssoftware (OCR). OCR staat voor Optical Character Recognition en wordt in het Nederlands vaak aangeduid als Scan en Herken. Deze technologie herkent tekst en zet het om in data, zodat uiteindelijk jouw bonnen en facturen in een handomdraai geboekt kunnen worden. De tekstherkenningssoftware van Klippa is marktleidend en wordt middels ons DocHorizon product door tientallen boekhoud- & ERP pakketten gebruiken in Europa. 

De volgende bon- & factuurgegevens herkennen we automatisch: 
– de winkel/relatie 
– de aankoopdatum 
– het totaalbedrag 
– de btw-percentages 
– de btw-bedragen 
– de valuta 

Voor facturen herkennen we ook: 
– de factuurdatum 
– het factuurnummer 
Wat is de implementatie tijd voor het maken van een koppeling van Klippa met Exact Globe?
Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk van start kunt gaan, helpen we je met het inrichten van het account en de koppeling met Exact Globe middels een onboarding. 

Nadat je account volledig is opgezet doen wij in een onboardingcall een goede kennisoverdracht aan de mensen die met Klippa gaan werken zodat je straks zelf in staat bent om de software volledig eigen te maken.

Doorgaans is de implementatie tijd afhankelijk van de complexiteit van de inrichting. Meestal zit dat ergens tussen de 2-6 weken. 

We gaan hierover graag met je in gesprek in een persoonlijk gesprek. Tevens kunnen onze helpdesk artikelen je al een end op weg helpen.
Biedt Klippa naast digitaal declareren ook factuurverwerking aan?
Zeker! Naast digitaal declareren biedt Klippa een module aan speciaal voor het verwerken van inkoopfacturen.

Inkoopfacturen kun je eenvoudig doorsturen naar één of meerdere Klippa SpendControl mailboxen, waarna de inkoopfactuur met de uitgelezen data aan de workflow wordt toegevoegd voor goedkeuring. 

Een goedgekeurde factuur krijgt automatisch een boekingsvoorstel voor Exact Globe en is met één druk op de knop verwerkt! 

Tevens is het ook mogelijk om zowel declareren als factuurverwerking in een workflow te beheren. Zo ben je niet afhankelijk van verschillende modules en kun je alles vanuit een centraal punt beheren.