Klippa: dé Declaratie App voor Informer

1. Indienen
Met drie klikken je declaraties ingediend met de Klippa App. Scan een bonnetje, wij herkennen de gegevens en doen de rest!
2. Goedkeuren
Accordeer declaraties altijd en overal in de cloud met de Klippa App of web app.
3. Verwerken
Boek goedgekeurde declaraties direct in Informer.

Wat kan de koppeling?

Declareren in Informer was nog nooit zo eenvoudig. Met behulp van de Klippa App, voor smartphone en computer, kunnen medewerkers eenvoudig hun bonnen indienen. Ze kunnen, wanneer relevant, kiezen voor gegevens uit Informer zoals het betreffende grootboek, de kostenplaats, kostendrager en projectcode. Goedgekeurde declaraties komen terecht bij finance, die direct vanuit Klippa een inkoopboeking kan maken in Informer. Gegevens als relaties en btw codes zijn altijd gesynchroniseerd en dus beschikbaar in de omgeving van Klippa. In Informer verschijnen de declaraties en staan klaar voor betaling. Wanneer de betaling is uitgevoerd koppelt Informer dit terug aan Klippa en is de declaratiestroom afgerond. 
Robert-Jan
CO-founder
Direct boekingen aanmaken in Informer
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten en grootboekrekeningen
Verwerken als losse regels of samengevoegd
Boekingssuggesties op basis van eerder geboekte bonnetjes
Creditcard statements verwerken

Veelgestelde vragen

Welke gegevens kan ik uit Informer synchroniseren?
Als officieel softwarepartner van Informer is alles mogelijk! We synchroniseren je grootboekrekeningen tot en met projectcodes en kostenplaatsen.
Kan ik meerdere administraties koppelen?
Zeker! In Klippa kun je verschillende administraties en dagboeken koppelen. In de bedrijfsinstellingen kun je eenvoudig deze koppeling leggen.
Wat zijn de kosten voor de koppeling met Informer?
Voor de koppeling met Informer worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ben je benieuwd naar de kosten van Klippa? Bekijk dan de digitaal declareren pagina. 
Hoe landen de declaraties in Informer?

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Informer.