Klippa: dé oplossing voor automatische factuurverwerking in Informer

1. Auto forward naar Klippa
Door het unieke Klippa e-mailadres toe te voegen aan de Finance inbox worden alle facturen automatisch doorgestuurd naar het Klippa dashboard.
2. Goedkeuren
Via verschillende autorisatielagen kun je de facturen vervolgens accorderen.
3. Verwerken
Goedgekeurde facturen kun je direct boeken en verwerken in Informer.

Wat kan de koppeling?

De Informer factuurverwerking koppeling maakt het mogelijk om je medewerkers via Klippa facturen te laten verwerken. Facturen komen via een uniek e-mailadres binnen op het dashboard en worden via een autorisatieflow geaccordeerd door de juiste persoon. Goedgekeurde facturen kunnen direct geboekt worden op de juiste grootboekrekeningen, relaties, kostenplaatsen, kostendrager en projecten. De perfecte flow voor de factuurverwerking!
Robert-Jan
CO-founder
Direct boekingen aanmaken in Informer
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten en grootboekrekeningen
Boekingssuggesties op basis van eerder verwerkte facturen

Veelgestelde vragen

Welke gegevens kan ik uit Informer synchroniseren?
Als officieel softwarepartner van Informer is alles mogelijk! We synchroniseren je grootboekrekeningen tot en met projectcodes en kostenplaatsen.
Kan ik meerdere administraties koppelen?
Zeker! In Klippa kun je verschillende administraties en dagboeken koppelen. In de bedrijfsinstellingen kun je eenvoudig deze koppeling leggen.
Wat zijn de kosten voor de koppeling met Informer?
Voor de koppeling met Informer worden geen extra kosten in rekening gebracht. Ben je benieuwd naar de kosten van Klippa? Bekijk dan de factuurverwerking pagina.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Informer.