Klippa factuurverwerking voor Microsoft Dynamics

Digitale factuurverwerking met Scan en Herken, approval workflows en integratie met Microsoft Dynamics Business Central.

Sneller & goedkoper

Bespaar tot 70% van de verwerkingstijd met OCR en digitale workflows

In-control

Verbeter de interne beheersing met slimme controls en digitale audit trials

Simpel integreren

Maak boekingsvoorstellen naar Microsoft Dynamics d.m.v. real-time integratie

Digitale factuurverwerking, hoe werkt het?

Facturen toevoegen met Scan en Herken

In Klippa kun je op drie manieren facturen aan het dashboard toevoegen: (1) facturen automatisch doorsturen naar je Klippa mailbox, (2) facturen uploaden vanaf je computer en (3) facturen scannen met de Klippa App. Elke optie heeft Klippa’s Scan en Herken geïntegreerd.

Facturen goedkeuren via zelf in te stellen approval workflows

Nadat een factuur aan Klippa is toegevoegd, wordt deze automatisch ter goedkeuring toegewezen aan de juiste medewerker. Hiervoor heeft Klippa uitgebreide multi-level approval workflows. Goedkeuren kan met de mobiele app of via de web applicatie.

Facturen automatisch verwerken in Microsoft Dynamics

Een goedgekeurde factuur bevat alle gegevens die in Microsoft Dynamics worden verwerkt. Klippa geeft een boekingssuggestie voor de leverancier, inclusief grootboekrekening, btw-code, bedrag(en), kostenplaats, kostendrager en project.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Voordelen van facturen verwerken met Klippa
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je 
klanten
Alle factuurgegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen
Maak regels aan rondom het inkoopfactuur beleid en automatiseer een het proces met meerdere goedkeuring lagen
Synchroniseer je stamgegevens uit Microsoft Dynamics

Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Automatiseer je factuurverwerkingsproces

Bekijk de video om te zien je je factuurverwerkingsproces gemakkelijk kunt automatiseren met Klippa SpendControl
“De cloud-omgeving is erg gebruiksvriendelijk en ons factuurverwerkingsproces 
is veel efficiënter geworden.”
Tim Lorijn
CFO | Label A

Veelgestelde vragen over Klippa Factuurverwerking

Welke informatie wordt gesynchroniseerd vanuit de integratie?
Declaraties die naar Microsoft Dynamics worden geboekt kunnen worden geboekt op de in Microsoft Dynamics aangemaakt medewerker. 

Bij het maken van de boeking wordt de juiste grootboekrekening en de btw-code automatisch voorgesteld in Klippa SpendControl. 

Tevens kan de juiste kostenplaats, kostendrager en/of project worden meegestuurd met de boeking.
Met welke kosten moet ik rekening houden?
Bij Klippa zijn drie verschillende pakketten beschikbaar die worden gebaseerd op het scan volume en het aantal gebruikers. 

Tevens wordt er een integratie fee in rekening gebracht van €100,- p/m voor de Microsoft Dynamics integratie. Voor meer informatie over onze pakket prijzen, kijk op onze prijzenpagina.
Welke andere koppelingen biedt Klippa aan?
Naast de koppeling met Microsoft Dynamics bieden wij ook vele andere koppelingsmogelijkheden aan om jouw boekhoud proces zo efficiënt mogelijk te maken. 

Zo bieden wij koppelingen aan met Exact Online, Multivers, Informer, Twinfield, en vele andere accounting en ERP systemen.
Hoe werken de autorisatie flows in Klippa SpendControl?
In Klippa SpendControl is het mogelijk autorisatie workflows aan te maken met één of meerdere goedkeurders. 

Middels geavanceerde bedrijfsregels kunnen workflows automatisch worden gestart en/of worden gekoppeld aan de juiste classes. Uiteraard is het ook mogelijk om onderscheid te maken op basis van bedrag.

Mocht je willen weten wat autorisatie flows kunnen doen voor jouw bedrijf, plan dan een online demo in en wij helpen je verder! 
Wat is de implementatie tijd voor het maken van een koppeling van Klippa met Microsoft Dynamics?
Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk van start kunt gaan, helpen we je met het inrichten van het account en de koppeling met Microsoft Dynamics middels een onboarding. 

Nadat je account volledig is opgezet doen wij in een onboardingcall een goede kennisoverdracht aan de mensen die met Klippa gaan werken zodat je straks zelf in staat bent om de software volledig eigen te maken.

Doorgaans is de implementatie tijd afhankelijk van de complexiteit van de inrichting. Meestal zit dat ergens tussen de 2-6 weken. 

We gaan hierover graag met je in gesprek in een persoonlijk gesprek. Tevens kunnen onze helpdesk artikelen je al een end op weg helpen.
Biedt Klippa naast factuurverwerking ook digitaal declareren aan?
Zeker! Naast factuurverwerking biedt Klippa ook een speciale module voor digitaal declareren aan. Declaraties kun je eenvoudig indienen via de mobiele app of web applicatie. 

De ingediende declaraties komen in de to-do lijst van de goedkeurder terecht die ze overal en ten allen tijde kan goedkeuren. 

Ook in deze module kunnen goedgekeurde declaraties worden geboekt middels 1 druk op de knop naar Microsoft Dynamics! 

Tevens is het ook mogelijk om zowel declareren als factuurverwerking in één workflow te beheren. Zo ben je niet afhankelijk van verschillende modules en kun je alles vanuit een centraal punt beheren.