Digitale kassabon

Het doel van Klippa is om de papieren bon naar de geschiedenisboeken te verbannen. Enerzijds doen we dit door het mogelijk te maken om papieren bonnen te digitaliseren met de Klippa App. Anderzijds hebben we daarvoor de digitale kassabon geïntroduceerd via een dochteronderneming genaamd Digibon. Met de Digibon digitale kassabon heb je meer overzicht en bovendien altijd en overal toegang tot je garantiebewijzen.

Digitale kassabon ontvangen

Het originele idee (2014) was om iedere Klippa gebruiker een unieke barcode te geven die gekoppeld is aan jouw persoonlijke Klippa account. Deed je een aankoop in een winkel, dan zouden aangesloten verkopers jouw barcode met een barcode scanner scannen. Als gebruiker van de gratis Klippa App ontving je de digitale kassabon vervolgens via internet uit de kassa van de aangesloten winkel. Snel, overzichtelijk en milieuvriendelijk. Dat zag er als volgt uit:

Digitale kassabon

Op dat moment in tijd een goede oplossing, maar inmiddels zijn er meer mogelijkheden. Met Digibon hebben we daarom een seamless manier gevonden om een digitale kassabon voor pinbetalingen en creditcards mogelijk te maken. Pinnen en automatisch je kassabon digitaal ontvangen. Hier kan je daar meer over lezen.


Kassabon app

De Klippa app is helemaal gratis te downloaden voor zowel iOS als Android. Omdat Klippa alle kassabonnen opslaat in de cloud kun je er naast je smartphone ook bij vanaf je laptop, tablet of desktop. Met Klippa raak je dus nooit meer een bonnetje kwijt. Als je gebruik maakt van Digibon kun je er ook voor kiezen je bonnen direct in je bankieren app, boekhoud app of zelfs Google Drive en Dropbox te bewaren.

We werken dagelijks hard aan het verspreiden van ons nieuwe Digibon concept. Wekelijks hebben we besprekingen met retailers over het introduceren van digitale kassabonnen. Helaas gaat innoveren in de retailsector langzaam. Steun Klippa en deel ons verhaal in je omgeving. Hoe meer mensen vragen om de digitale kassabon, hoe sneller retailers aan de slag zullen gaan met deze vernieuwingsslag.

Winkels

Heb jij een winkel waar je een digitale kassabon wilt aanbieden? Goed om te horen! Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. Bij winkels met modern kassasysteem met API of een losse bonnenprinter kunnen we snel implementeren. Als je bonnenprinter in de kassa geïntegreerd is moet dit in overleg met je kassaleverancier.

Kassaleveranciers

Ben jij werkzaam voor een kassaleverancier? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheid voor een gratis koppeling met Digibon.io