DataNorth | AI Consultancy

Deep Learning Consulting

DataNorth helpt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van Deep Learning oplossing om taken te automatiseren, efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Met behulp van Deep Learning.
Ons team van experts is gespecialiseerd in Deep Learning
Bewezen track-record in het verbeteren van organisaties met DL

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

Deep Learning Consulting door DataNorth

Deep Learning (DL) consultancy door AI experts, afgestemd op jouw organisatie.
Ontdek Deep Learning met een training of krijg hulp bij nieuwe of bestaande projecten met ons Consultancy pakket.

Onze op maat gemaakte Deep Learning assessment onthult alle kansen en risico’s die AI en Deep Learning voor je organisatie hebben.

Ontdek het potentieel van Deep Learning voor jouw organisatie.

Consultancy Pakket (20 uur):
Hulp van Deep Learning experts

Op zoek naar hulp voor je Deep Learning project? Met ons consultancy pakket helpen onze Deep Learning experts je 20 uur lang met de expertise die je nodig hebt. Zowel voor bestaande projecten als projecten in ontwikkeling.

Krijg antwoorden op al je vragen, hulp bij het vinden van kansen voor Deep Learning, of krijg een externe blik van onze experts op je project. Wij helpen je Deep Learning project te laten slagen!

Deep Learning Workshop:
Aan de slag met Deep Learning

Wil je de wereld van Deep Learning ontdekken, maar niet zeker waar te beginnen? Onze Deep Learning introductie training & workshop is de perfecte start van jouw reis.

Krijg waardevolle inzichten van onze DL experts in wat Deep Learning is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. 
AI Training
“Met ons ervaren team van experts, 
kunnen we je de beste Deep Learning support bieden.”
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Inspirerende DL demonstratie:
Inspiratie door onze AI experts

Wil je jouw medewerkers of publiek enthousiast maken over Deep Learning? Ons team van experts bij DataNorth is gespecialiseerd in het geven van inspirerende Deep Learning demonstraties.

Krijg een op maat gemaakte DL demonstratie die speciaal is afgestemd op jouw publiek. Toon de kracht van Deep Learning en zie wat het voor jouw organisatie kan doen.

Deep Learning Assessment: Identificeer kansen en uitdagingen

Wil je de kracht van Deep Learning benutten in je organisatie, maar onzeker over welke stappen te zetten? In ons op maat gemaakte Deep Learning Assessment ontdekken onze experts impactvolle kansen voor jouw organisatie.

Door de vijf meest belangrijke afdelingen te evalueren, identificeren onze experts zowel kansen als risico’s. We sluiten af met een rapport en een consultatie om je verder te ondersteunen bij het integreren van Deep Learning.
OCR software

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

Onze oplossingen kunnen ontwikkeld worden voor zowel cloud als on-premise implementatie.

Jouw Deep Learning Consultant

Begin vandaag nog met Deep Learning! Of je nu gericht bent op het automatiseren van data-interpretatie, het verbeteren van Deep Learning gebaseerde applicaties, of het verkrijgen van waardevolle inzichten uit complexe datasets, ons team van experts helpt bij het benutten van de kracht van Deep Learning.
20 uur Consultancy Pakket
Maak gebruik van onze Deep Learning consultancy voor 20 uur
Consultancy door DataNorth Deep Learning experts
Starten met een Deep Learning project of hulp voor een bestaand of in-development project
Meer Deep Learning consultancy uren nodig?
Neem contact met ons op voor een offerte.
Deep Learning introductie training & workshop voor 10 medewerkers. Aangepast op jouw organisatie.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Inspirerende live demonstratie over de toekomst van werken met CV applicaties. Aangepast op jouw publiek.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Ben je klaar om met Deep Learning aan de slag te gaan?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Wat is Deep Learning?

Deep Learning is een type Machine Learning dat neurale netwerken met meerdere lagen gebruikt om complexe problemen op te lossen. Door automatisch kenmerken uit data te extraheren, kan het zeer nauwkeurige voorspellingen doen. Dit kan onder andere op gebieden als beeld- en spraakherkenning, taalverwerking en financiële analyses.

Deep Learning heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van AI en heeft doorbraken mogelijk gemaakt in de gezondheidszorg, de financiële wereld en zelfrijdende auto’s. Met de toenemende hoeveelheden data en rekenkracht zijn de potentiële toepassingen grenzeloos.

Toepassingen van Deep Learning

In het algemeen zijn de toepassingen voor Deep Learning bijna onbeperkt. Hieronder hebben we een paar voorbeelden uitgelicht.
Beeldherkenning
Deep Learning kan worden gebruikt om beelden te herkennen en te classificeren, waardoor een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk wordt, zoals gezichtsherkenning, objectdetectie en medische beeldanalyse.
Natural Language Processing
Menselijke taal kan worden begrepen en verwerkt met behulp van Deep Learning, waardoor verschillende toepassingen kunnen worden ontwikkeld, zoals chatbots, sentimentanalyse en automatische vertaling.
Spraakherkenning
Deep Learning wordt gebruikt om menselijke spraak te herkennen en te transcripten, waardoor spraakassistenten en dicteersoftware mogelijk worden.
Zelfrijdende voertuigen
Door gebruik te maken van neurale netwerken en enorme hoeveelheden data, stelt Deep Learning autonome voertuigen in staat om in realtime weloverwogen beslissingen te nemen, waardoor een veiligere en efficiëntere manier van transport ontstaat.
Fraude Detectie
Deep Learning kan worden gebruikt om patronen en anomalieën in data te identificeren, waardoor fraude kan worden opgespoord in financiële transacties en andere domeinen.
Recommender Systems
Deep Learning kan worden gebruikt om Recommender Systems te bouwen die gepersonaliseerde aanbevelingen doen aan gebruikers, zoals in e-commerce of media streaming diensten. 
Predictive Maintenance
Door gebruik te maken van Deep Learning algoritmen om sensordata van machines te analyseren, is het mogelijk om nauwkeurig te voorspellen wanneer onderhoud nodig zal zijn. Hierdoor kunnen reparaties efficiënter worden gepland, stilstand kan worden beperkt en bedrijven kunnen uiteindelijk aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. 
Robotica
Deep Learning kan worden gebruikt om robots in staat te stellen hun omgeving waar te nemen en autonoom taken uit te voeren.
Ontdekking van medicijnen
Het vermogen van Deep Learning om patronen te verwerken en te identificeren in enorme en complexe biologische en chemische datasets heeft nieuwe mogelijkheden geopend voor de ontdekking van medicijnen.