DataNorth | AI Consultancy

Live Kunstmatige Intelligentie Demo

Wil je je publiek inspireren met de mogelijkheden van AI? DataNorth verzorgt live Kunstmatige Intelligentie demo’s, afgestemd op jouw publiek.
Ons team van experts is gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie
Bewezen track-record in het inspireren van organisaties op het gebied van AI

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

Wat je kunt verwachten van onze Kunstmatige Intelligentie (AI) demo

AI Live Demonstration Introductie

Introductie van de Agenda en DataNorth

We beginnen onze demo met een 5-minuten durende introductie.

Tijdens de introductie leggen we het publiek uit hoe de agenda eruit zal zien, wie DataNorth is, wie de presenterende persoon is en hoe we onze kennis op het gebied van AI hebben verkregen.
AI Live Demo Introductie

Achtergrond van AI en Use Cases

Na een korte introductie, verdiepen we ons 10 minuten in de achtergrond van Kunstmatige Intelligentie.

We zullen de verschillende velden van AI behandelen, waaronder Machine Learning, Natural Language Processing, Computer Vision, en Deep Learning, samen met fundamentele informatie over AI.

Daarnaast zal onze expert drie unieke use cases presenteren. Daarmee laten we de kracht van op AI gebaseerde technologieën zien. Ook lichten we toe hoe deze use cases aangepast kunnen worden om te voldoen aan de specifieke behoeften van je organisatie of publiek.
AI Live Demo Achtergrond
AI Live Demonstratie

Inspirerende demonstratie over AI

Nu komen we bij het meest inspirerende deel: de live demo! Gedurende 30 minuten laat onze AI expert de kracht van Kunstmatige Intelligentie zien. Dit door middel van een op maat gemaakte demo die specifiek is aangepast aan jouw organisatie of publiek.

We demonstreren we de indrukwekkende mogelijkheden van een AI model met toepassingen die relevant zijn voor het publiek.

We moedigen het publiek aan interactief deel te nemen aan de demonstratie. Zo maken we de demonstratie boeiend en betrekken we het gehele publiek.
AI live demonstratie

De toekomst van AI

Na de live demonstratie, nemen we 15 minuten om een overzicht te geven van de kansen en uitdagingen van Kunstmatige Intelligentie.

Daarnaast blikken we vooruit op de toekomstige ontwikkelingen in AI en hoe we verwachten dat het de bedrijfsvoering in de toekomst gaan veranderen.

Ook dit onderdeel zal volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften en interesses van het publiek. Zo zorgen we ervoor dat het publiek relevante kennis opdoet en geïnspireerd wordt. 
AI Live Demo toekomst van AI
“Met ons ervaren team van experts,
bieden we jouw publiek een inspirerende demo over Kunstmatige Intelligentie.” 
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Jouw Kunstmatige Intelligentie (AI) Demo

Als je je publiek wilt inspireren, onderwijzen of verbazen, dan zijn onze live demo’s iets voor jou. DataNorth verzorgt live demo’s op locatie of digitaal, voor bedrijven, overheden, scholen, evenementen en congressen. Altijd afgestemd op jouw wensen en publiek.
1500
Inspirerende AI Live Demo
Inspirerende live demo over Kunstmatige Intellilgentie die je de nieuwste mogelijkheden laat zien, met praktische AI toepassingen.
Duur: ongeveer 60 minuten.
Afgestemd op jouw publiek en/of organisatie.
De demo kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.
Prijs excl. reis- en verblijfkosten.
Ben je klaar om de wereld van Artificial Intelligence te verkennen?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de live AI demonstratie?

De demonstratie van DataNorth over AI duurt in totaal 60 minuten. Dit omvat de volgende onderdelen:

Introductie, 5 minuten
Achtergrond, 10 minuten
Demonstratie, 30 minuten
Toekomst, 15 minuten

Wordt de AI demo aangepast op mijn publiek?

Zeker, de AI demonstratie zal door onze experts in AI worden aangepast aan jouw publiek.

We zorgen ervoor dat de use cases en voorbeelden in de demonstratie aansluiten op de kennis en uitdagingen van het publiek.

Daarnaast is het mogelijk de demonstratie aan te passen aan het niveau van het publiek. Op die manier zorgen we ervoor dat de informatie toegankelijk en interessant is.

Wil je liever nog meer leren over AI en kijken wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Kies dan voor onze AI training & workshop. Binnen 4 uur leer je alles over AI en kom je in de workshop erachter wat AI voor jouw organisatie kan betekenen.

Op wat voor locaties kan de live AI demonstratie gegeven worden?

De demonstratie over Kunstmatige Intelligentie kan op vele locaties gegeven worden, zowel fysiek als digitaal.

We hebben ervaring met demonstraties op allerlei locaties. Dit omvat onder andere onderwijsinstellingen zoals scholen en universiteiten, waar we jongeren inspireren over de mogelijkheden van AI.

Ook zijn overheidslocaties zoals gemeentehuizen en conferentiecentra uitstekende locaties voor onze demonstraties, waarbij we beleidsmakers en ambtenaren kunnen informeren over AI-toepassingen in de publieke sector.

Verder is onze demonstratie ook goed geschikt voor bedrijfslocaties zoals kantoren en fabrieken, waar we specifieke AI oplossingen kunnen demonstreren die relevant zijn voor verschillende industrieën.

Waar in Nederland en België geven jullie demonstraties over AI?

Onze live demo over Kunstmatige Intelligentie kunnen we overal in Nederland geven, op vele locaties. 

Zo is DataNorth in te schakelen voor een inspirerende demo in zowel Nederland als België en in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Brussel, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda, Antwerpen, Nijmegen en meer!

Ons team van AI experts kan alleen demonstraties op locatie geven in Nederland en België.