DataNorth | AI Consultancy

ChatGPT Training & Workshop

Bereid je voor op de enorme verandering die ChatGPT in jouw organisatie teweeg gaat brengen met onze ChatGPT training & workshop.
Training door ons team van ChatGPT experts.
Bewezen ervaring in het automatiseren van taken met ChatGPT.
300+
deelnemers getraind
 in AI
15+
impactvolle GPT’s worden getoond
20+
use cases worden geïntroduceerd
100%
toekomstbestendigheid van je vaardigheden  
Error detected when parsing logs by AI

Experts in Kunstmatige Intelligentie

Ontmoet Chris, hij is een AI-Expert bij DataNorth en een van onze trainers die in-company workshops geeft over AI. 

Onze experts hebben een Bachelor- en/of Masterdiploma in AI. Naast het geven van workshops, ontwikkelen en implementeren onze experts ook geavanceerde AI oplossingen.

In-company ChatGPT workshop
Laten we samen je team verbeteren

Inhoud van onze ChatGPT Workshop

Leer over de basisprincipes van AI en ontdek specifieke use cases voor ChatGPT binnen jouw organisatie en afdelingen. Onze op maat gemaakte workshop verbetert de processen van je team en stimuleert innovatie door middel van geavanceerde technologieën.
Flow of parsing logs with AI
Introductie van Kunstmatige Intelligentie en ChatGPT
Verken de basisprincipes van AI en ChatGPT, inclusief de geschiedenis en de verschillende soorten, samen met de technologische impact, voordelen, en uitdagingen. Ontvang een uitgebreid, professioneel overzicht afgestemd op de huidige technologische trends.
Demonstreren van ChatGPT
Ontdek de actuele trends en toepassingen van ChatGPT in verschillende industrieën. Tijdens deze sessie worden meerdere ChatGPT use cases getoond, en leer je hoe ChatGPT kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Verkennen van ChatGPT Toepassingen
Neem deel aan interactieve sessies om de uitdagingen in jouw organisatie op een creatieve manier aan te pakken met ChatGPT-oplossingen, waarbij de nadruk wordt gelegd op innovatie en strategische risicobeperking om het volledige potentieel van ChatGPT te benutten.
Tip! Maak de workshop nog meer gericht op jouw publiek met interviews door onze experts. Optioneel kunnen we deelnemers interviewen om inzicht te krijgen in de kansen en uitdagingen, en op basis daarvan een passende workshop ontwikkelen.
“Het doel is met 100% behaald”
Keegan St. Onge-May
VP van Marketing bij Obligo

Waarom kiezen voor DataNorth?

Wij zijn de AI partner die organisaties, zoals die van jou, in staat stelt om de mogelijkheden van AI optimaal te benutten.
9+ jaar ervaring 
met AI
DataNorth heeft meer dan 
9 jaar ervaring op het gebied van AI, variërend van het ontwikkelen van SaaS tot volledig op maat gemaakte AI-oplossingen.
Hoogopgeleide AI Experts 
DataNorth’s AI Experts hebben minstens een bachelor in AI. Naast het geven van workshops ontwikkelen zij ook AI oplossingen.
300+ deelnemers getraind in AI
We hebben workshops gegeven aan meer dan 300 deelnemers, voor meer 
dan 20 internationale organisaties.

Plan jouw ChatGPT Training & Workshop

De adoptie van ChatGPT zal grote veranderingen teweegbrengen in jouw organisatie. Wees voorbereid en train je mensen om de volledige kracht van ChatGPT te benutten. Verbeter je efficiëntie en blijf je concurrenten voor! 
2900
Meest populaire optie!
ChatGPT Training & Workshop – 4 uren
Een workshop van 4 uur door onze AI experts
Wordt een ChatGPT expert met diepgaande kennis van ChatGPT
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
2500
ChatGPT Traininig & Workshop – 2,5 uren
Een workshop van 2,5 uur door onze AI experts
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
Offerte op maat 
ChatGPT Training & Workshop – Op maat
Opzoek naar een op maat gemaakte ChatGPT Workshop? Neem contact op om je wensen door te nemen.
Bijvoorbeeld: meer deelnemers, op maat gemaakt doormiddel van interviews, een externe locatie, etc.
Vraag vandaag nog je Workshop aan!
Wacht niet met het ontdekken van ChatGPT, groei van beginner naar expert binnen jouw organisatie.
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Wat leer ik tijdens de ChatGPT workshop?
Tijdens de ChatGPT workshop neemt één van onze experts de groep mee door de wereld van AI en ChatGPT. We hebben het over de definitie van AI, de historie, Natural Language Processing en OpenAI en ChatGPT.

Tijdens de workshop laten we ook interessante voorbeelden zien van hoe ChatGPT wordt toegepast door organisaties in allerlei industrieën.

De workshop is interactief. Tijdens de workshop worden er vragen gesteld en ook kijken we naar de kansen van ChatGPT voor jouw organisatie.

Aan het einde van de ChatGPT workshop hebben alle deelnemers fundamentele kennis van AI en ChatGPT, en hebben ze nagedacht hoe ChatGPT waardevolle toepassingen kan hebben binnen de eigen organisatie en afdelingen.
Kan ik extra deelnemers toevoegen aan de ChatGPT workshop?
Zeker, het is mogelijk om extra deelnemers mee te laten doen aan de ChatGPT workshop.

Standaard wordt de workshop gegeven voor een maximale groep van 10 deelnemers. Dit aantal kan uitgebreid worden naar 20 deelnemers. Het toevoegen van 10 extra deelnemers kent een meerprijs.

Bij het uitbreiden van het aantal deelnemers zal een tweede ChatGPT expert aanwezig zijn om de workshop te ondersteunen.

Meer dan 20 deelnemers? Overweeg dan te kiezen voor onze ChatGPT demonstratie door één van onze AI sprekers. In onze ChatGPT demo laten we je de kracht van ChatGPT zien binnen 60 minuten. Deze wordt ook gegeven voor groepen groter dan 20 deelnemers.
Op welke locaties wordt de ChatGPT workshop gegeven?
De ChatGPT workshop van DataNorth kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.

Bij een workshop op locatie is het mogelijk om de workshop intern, op bedrijfslocatie, te laten plaatsvinden of op een externe locatie.

Workshops op externe locaties zijn mogelijk in heel Nederland. In steden zoals Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Leeuwarden, Den Haag, Enschede, Zoetermeer, Arnhem, Haarlem  en meer!
Welke externe locaties zijn mogelijk?
Vele externe locaties zijn mogelijk voor onze ChatGPT workshop. We kijken altijd samen met jou naar de meest geschikte locatie om de workshop te laten plaatsvinden. 

Onze ChatGPT workshops kunnen ook worden geboekt als onderdeel van zakelijke bijeenkomsten, zoals heidagen, kwartaalbijeenkomsten, strategische planning sessies, en jaarvergaderingen.

Een inspirerende en interactieve aanvulling op je zakelijke programma, waarbij deelnemers kennismaken met de toepassingen en voordelen van AI in de organisatie. 

Denk hierbij aan locaties zoals conferentiecentra, hotels of externe vergaderlocaties in steden zoals Eindhoven, Antwerpen, Apeldoorn, Leiden, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Almere, Brussel, Nijmegen, Tilburg en meer.