DataNorth | AI Consultancy

ChatGPT Consulting

DataNorth helpt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van maatwerkoplossingen om taken te automatiseren, efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Met behulp van ChatGPT.
Ons team van experts is gespecialiseerd in ChatGPT & AI
Bewezen track-record in het verbeteren van organisaties met AI

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

ChatGPT Consulting door DataNorth

DataNorth biedt ChatGPT consultancy op maat voor organisaties. Van consultancy pakketten tot gespecialiseerde trainingen en demo’s, onze experts helpen je de kansen van ChatGPT te benutten.

Laten we het potentieel van ChatGPT voor jouw organisatie ontdekken.

Consultancy Pakket (20 uur):
Hulp van AI experts waar nodig

Hulp nodig bij een bestaand of in-development ChatGPT project? Met het consultancy pakket van 20 uur krijg je ondersteuning van onze experts in ChatGPT om je project tot een succes te maken.

Stel vragen, laat development uitvoeren of krijg inzichten vanuit het perspectief van onze experts.

ChatGPT Training & Workshop:
Aan de slag met ChatGPT

Aan de slag gaan met ChatGPT, maar geen idee hoe? Ons team van ChatGPT experts helpt je aan de slag te gaan doormiddel van onze ChatGPT introductie training & workshop.

Krijg training over ChatGPT en werk samen in het workshop gedeelte om te ontdekken wat voor waarde ChatGPT kan toevoegen in jouw organisatie!
AI Training
“Met ons ervaren team van experts,
kunnen we je de beste ChatGPT support bieden.”
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Inspirerende ChatGPT demonstratie:
Word geïnspireerd door AI experts

Wil je jouw medewerkers of publiek inspireren met de mogelijkheden die ChatGPT biedt? Ons team van ChatGPT experts bij DataNorth geeft live demonstraties over ChatGPT.

Demonstraties worden aangepast op jouw publiek.

ChatGPT Assessment: Identificeer de kansen en uitdagingen van ChatGPT

Ben je klaar om ChatGPT te implementeren in je organisatie, maar geen idee hoe? Met ons op maat gemaakt ChatGPT Assessment ontdekken onze experts de kansen van ChatGPT met de meeste impact voor jouw organisatie.

Tijdens het ChatGPT Assessment evalueren onze experts 5 afdelingen om kansen en uitdagingen te achterhalen. We ronden het assessment af met een uitgebreid rapport en afsluitende consultatie.
OCR software

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

Onze oplossingen kunnen ontwikkeld worden voor zowel cloud als on-premise implementatie.

Jouw ChatGPT Consultant

Begin vandaag nog met het gebruik van ChatGPT! Blijf je concurrenten voor met onze ChatGPT consultancy.
Of je nu het creëren van content wilt automatiseren, applicaties op het gebied van taal wilt automatiseren, of waardevolle inzichten uit tekstgegevens wilt halen, ons team van experts helpt je om de kracht van ChatGPT te benutten.
20 uur Consultancy Pakket
Maak gebruik van onze ChatGPT consultancy voor 20 uur
Consultancy door DataNorth AI experts
Starten met een ChatGPT project of hulp voor een bestaand of in-development ChatGPT project
Meer AI consultancy uren nodig?
Neem contact met ons op voor een offerte.
AI introductie training & workshop voor 10 medewerkers. Aangepast op jouw organisatie.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Ontdek meer over onze ChatGPT Training & Workshop
Inspirerende live demonstratie over de toekomst van werken met AI applicaties. Aangepast op jouw publiek.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Ben je klaar om met ChatGPT aan de slag te gaan?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een AI chatbot die automatische antwoorden genereert op basis van instructies van een gebruiker. Momenteel maakt ChatGPT gebruik van het GPT-4-model, een variant van het GPT-model (Generative Pre-trained Transformer) dat is ontwikkeld door OpenAI. Daarom staat de huidige versie van ChatGPT ook bekend als ChatGPT-4.

ChatGPT-4 kan verschillende taken uitvoeren, zoals vertalen, teksten samenvatten, teksten genereren en veel meer, waardoor het breed ingezet kan worden.

Gebruik van ChatGPT

De toepassingen van AI zijn bijna onbeperkt. Hieronder hebben we een paar voorbeelden uitgelicht.
Chatbot voor klantenservice
Maak een geavanceerde chatbot voor het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen van klanten. Relevant in E-commerce, detailhandel en telecommunicatie. 
Personalisatie van e-mails 
Met klantgegevens kunnen bedrijven ChatGPT gebruiken om de communicatie met hun klanten te personaliseren door gepersonaliseerde e-mails en e-mail sjablonen te genereren. 
Tekst-naar-spraak conversie
ChatGPT kan geschreven tekst omzetten naar gesproken tekst, waardoor het geschikt is voor voice-overwerk en verschillende toepassingen zoals spraakassistenten, podcasts en audioboeken. 
Marketing en reclame
Verbeter en versnel je copywriting en advertentiecampagne optimalisaties met ChatGPT. Het kan gebruikt worden voor het schrijven van productbeschrijvingen, blog posts en social media updates.
Genereren van documenten
Automatiseer het genereren van documenten door gebruik te maken van ChatGPT’s mogelijkheden voor het genereren van natuurlijke taal. Bedrijven kunnen specifieke informatie en parameters invoeren in ChatGPT, en het zal een geschreven document genereren dat voldoet aan die parameters. Dit kunnen bijvoorbeeld contracten, facturen en andere soorten bedrijfsdocumenten zijn.
Cyber Security
Verhoog je cyberbeveiliging met behulp van ChatGPT. Met GPT-4 kun je phishing-zwendel voorkomen en kwetsbaarheden of mogelijke risico’s op cyber aanvallen detecteren met automatische analyse van e-mails, security logs en netwerkverkeer. Het kan ook worden gebruikt om waarschuwingen en rapporten te genereren die potentiële beveiligingsincidenten markeren.
Software Ontwikkeling
ChatGPT kan worden gebruikt bij softwareontwikkeling om basiscodes vanaf nul te schrijven. Daarnaast is het een zeer nuttig hulpmiddel om fouten in codes te corrigeren en bugs op te lossen in programmeertalen zoals Python.
Business Intelligence
Bedrijven kunnen beter geïnformeerde beslissingen nemen over productontwikkeling, marketingstrategieën en klantenservice door ChatGPT te gebruiken om klanten beoordelingen, berichten op sociale media en nieuwsartikelen te analyseren. Door inzichten uit deze bronnen te halen, kunnen bedrijven trends in de markt beter begrijpen. 
Supply Chain Management
Gebruik ChatGPT om inkooporders en facturen te analyseren om voorraadniveaus bij te houden, potentiële stock-outs te identificeren en aanvul cycli te optimaliseren. Daarnaast kan je nauwkeurige rapporten genereren over leveranciersprestaties en levertijden om jouw logistieke proces te optimaliseren.