DataNorth Ai Consultants

DataNorth Data 
& AI Consultants

DataNorth helpt bedrijven met het succesvol ontwikkelen en implementeren van data- en AI-gedreven oplossingen. 

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.
Diensten van DataNorth
DataNorth helpt organisaties hun maximale potentie te benutten. Enerzijds door data om te zetten in slimme inzichten en anderzijds door slimme AI oplossingen te ontwikkelen. Dit doen we van start tot finish voor zowel organisaties met als zonder ervaring op data- en AI-gebied. Van hulp bij data analyse en data annotatie, tot high end development op basis van NLP, Computer Vision en andere AI-technieken. Bij DataNorth bieden we de volgende dienstverlening aan:

Workshops & Assessments

DataNorth biedt diverse workshops en assessments aan op gebied van data en AI. Middels deze workshops en assessments helpen wij bedrijven met het succesvol implementeren van AI. De volgende workshops & assessments bieden wij aan:  
Workshop ‘Introductie in de kansen van data en AI’
Data Quality & Quantity Assessment
AI Readiness Assessment
AI Bias Assessment
Second Opinions on AI projects

Consultancy & development

Bij DataNorth adviseren wij graag over data management, AI-algoritmes, frameworks, architectuur, deployment, infrastructuur en alle andere facetten van AI. Liever het hele project van A tot Z uit handen geven? Ook dat is mogelijk.DataNorth helpt bedrijven onder andere met:

Data analyse & predictive analytics
NLP voor taal-gebaseerde data en AI-vraagstukken
Computer vision voor visuele data en AI-vraagstukken
Onze methodiek
Wij werken op basis van de DataNorth methodiek. Dit betekent dat wij onze analyses en adviezen uitbrengen over 5 verschillende assen: Organisatie – Legal – Techniek – Data – Doelstellingen. Dit helpt organisaties om een 360 view te krijgen van waar ze staan op AI gebied, waar ze heen willen, hoe ze daar gaan komen en wat daarvoor nodig is. 
Onze kennis & ervaring
DataNorth heeft ervaring met veel verschillende tools en technieken binnen het data- en AI-landschap. Wij hebben expertise op het gebied van Data analyse, Predictive Analytics, Time series data, Computer Vision, OCR, NLP en Mobile-AI. We werken graag met programmeertalen als Python en R en gebruiken onder andere tools als OpenCV, PyTorch, TensorFlow Scikit-learn, NLTK, Gensim, Yolo en spaCy.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over DataNorth. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.