DataNorth | AI Consultancy

Computer Vision Consulting

DataNorth helpt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en implementeren maatwerkoplossingen om taken te automatiseren, efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Met behulp van Computer Vision.
Ons team van experts is gespecialiseerd in AI & Computer Vision
Bewezen track-record in het verbeteren van organisaties

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

Computer Vision Consulting door DataNorth

Computer Vision (CV) consultancy door AI experts, afgestemd op jouw organisatie.
Begin met het verkennen van Computer Vision met een training of krijg hulp bij nieuwe of bestaande projecten met ons Consultancy pakket.

Onze op maat gemaakte Computer Vision assessment onthult alle kansen en risico’s die AI en Computer Vision voor je organisatie hebben.

Ontdek het potentieel van Computer Vision voor jouw organisatie.

Consultancy Pakket (20 uur):
Hulp van Computer Vision experts

Op zoek naar hulp voor je bestaande of toekomstige Computer Vision project? Met ons consultancy pakket helpen onze Computer Vision experts je 20 uur lang met de expertise die je nodig hebt.

Antwoord op je vragen, hulp bij het vinden van kansen voor CV, of een externe blik van onze experts op je project. Wij helpen je Computer Vision project te laten slagen!

Computer Vision Workshop:
Aan de slag met Computer Vision

Interesse om de wereld van Computer Vision te ontdekken, maar niet zeker waar te beginnen? Onze Computer Vision introductie training & workshop is de perfecte start van jouw reis.

Verkrijg waardevolle inzichten in wat Computer Vision is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. 
AI Training
“Met ons ervaren team van experts, 
kunnen we je de beste Computer Vision support bieden.”
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Inspirerende CV demonstratie:
Inspiratie door onze AI experts

Wil je jouw medewerkers of publiek enthousiast maken over Computer Vision? Ons team van experts bij DataNorth is gespecialiseerd in live Computer Vision demonstraties.

Krijg een op maat gemaakte CV demonstratie die speciaal is afgestemd op jouw publiek. Toon de kracht van Computer Vision en zie wat het voor jou kan doen.

Computer Vision Assessment: Identificeer kansen en uitdagingen

Klaar om de kracht van Computer Vision te benutten in je organisatie, maar onzeker over de eerste stappen? In ons volledig op maat gemaakte Computer Vision Assessment ontdekken onze experts de kansen met het meeste impact voor jouw organisatie.

Door vijf sleutelafdelingen te evalueren, identificeren onze experts zowel kansen als risico’s. We sluiten af met een rapport en een afsluitende consultatie om je verder te ondersteunen bij het integreren van Computer Vision.
OCR software

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

Onze oplossingen kunnen ontwikkeld worden voor zowel cloud als on-premise implementatie.

Jouw Computer Vision Consultant

Begin vandaag nog met Computer Vision! Of je nu gericht bent op het automatiseren van beeldanalyse, het verbeteren van op Computer Vision gebaseerde applicaties, of het verkrijgen van waardevolle inzichten uit visuele gegevens, ons team van experts helpt je bij het benutten van de kracht van Computer Vision.
20 uur Consultancy Pakket
Maak gebruik van onze Compute Vision consultancy voor 20 uur
Consultancy door DataNorth Computer Vision experts
Starten met een Computer Vision project of hulp voor een bestaand of in-development project
Meer Computer Vision consultancy uren nodig?
Neem contact met ons op voor een offerte.
Computer Vision introductie training & workshop voor 10 medewerkers. Aangepast op jouw organisatie.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Inspirerende live demonstratie over de toekomst van werken met CV applicaties. Aangepast op jouw publiek.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Ben je klaar om met Computer Vision aan de slag te gaan?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Wat is Computer Vision?

Computer Vision stelt computers in staat om visuele gegevens uit de wereld om ons heen te interpreteren en te begrijpen. Dit houdt in dat we computers leren om afbeeldingen, video’s en andere visuele input te verwerken en te analyseren om er betekenisvolle informatie uit te halen die kan worden gebruikt om problemen op te lossen.

Computer Vision algoritmen gebruiken verschillende technieken zoals beeldverwerking, patroonherkenning en Machine Learning om objecten te detecteren en classificeren, gezichten te herkennen, bewegingen te volgen en een groot aantal andere taken uit te voeren waarvoor visuele analyse nodig is.

Toepassingen van Computer Vision

In het algemeen zijn de toepassingen voor Computer Vision bijna onbeperkt. Hieronder hebben we een paar voorbeelden uitgelicht.
Object Detection
Computer vision kan worden gebruikt om objecten in een afbeelding of video te identificeren en herkennen. Dit kan nuttig zijn in verschillende toepassingen, zoals bewaking, autonome voertuigen en robotica.
Gezichtsherkenning
Gezichtsherkenning heeft een breed scala aan toepassingen zoals beveiliging, personalisatie en authenticatie.
Beeld- en video analyse
Geavanceerde beeld- en video analyse heeft een breed scala aan toepassingen, waaronder medische diagnose, kwaliteitscontrole en sportanalyse. 
Augmented Reality
Computer Vision technologie maakt de creatie van Augmented Reality ervaringen mogelijk door computer gegenereerde beelden of informatie te projecteren op de echte wereld. 
Autonome voertuigen
Autonome voertuigen vertrouwen op Computer Vision technologie om hun omgeving waar te nemen en te navigeren. 
Medical Imaging
Door medische beelden zoals röntgenfoto’s, CT-scans en MRI’s te analyseren, kan Computer Vision technologie helpen bij het stellen van diagnoses en het plannen van behandelingen, waardoor professionals in de gezondheidszorg waardevolle inzichten krijgen. 
Kwaliteitscontrole
Tijdens productie kan Computer Vision worden gebruikt om defecten in producten op te sporen, zodat alleen producten van hoge kwaliteit aan klanten worden geleverd.
Robotica
Robots kunnen hun omgeving waarnemen en autonoom werken door gebruik te maken van Computer Vision technologie. 
Gedrag van klanten
Computer Vision in de detailhandel optimaliseert winkelactiviteiten door klantgedrag te analyseren, voetgangers te volgen, populaire producten te detecteren en diefstal te voorkomen.