DataNorth | AI Consultancy

Copilot Training & Workshop

Bereid je voor op het enorme potentieel die Copilot heeft voor jouw organisatie met onze Microsoft Copliot training & workshop.
Training door ons team van Copilot experts.
Maak je organisatie efficiënter maken van organisaties met Copilot.
300+
deelnemers getraind
 in Copilot
10+
applicaties met Copilot functies
20+
Copilot Use Cases worden getoond
100%
toekomstbestendig Copilot toepassen  
Error detected when parsing logs by AI

Experts in Kunstmatige Intelligentie

Ontmoet Chris, hij is een AI-Expert bij DataNorth en een van onze trainers die in-company workshops geeft over onder andere Microsoft Copilot. 

Onze experts hebben een Bachelor- en/of Masterdiploma in AI. Naast het geven van workshops implementeren onze experts ook Microsoft Copilot voor organisaties.

In-company Copilot workshop
Laten we samen je team verbeteren

Inhoud van onze Microsoft Copilot Workshop

Leer over de basisprincipes van AI en ontdek specifieke use cases voor Microsoft Copilot binnen jouw organisatie en afdelingen. Onze op maat gemaakte workshop verbetert de processen van je team en stimuleert innovatie door middel van geavanceerde technologieën.
Flow of parsing logs with AI
Introductie van Kunstmatige Intelligentie en Microsoft Copilot
Verken de basisprincipes van AI en Microsoft Copilot, inclusief de geschiedenis en de verschillende soorten, samen met de technologische impact, voordelen, en uitdagingen. Ontvang een uitgebreid, professioneel overzicht afgestemd op de huidige technologische trends.
Demonstreren van Microsoft Copilot
Ontdek de actuele trends en toepassingen van Microsoft Copilot in verschillende industrieën. Tijdens deze sessie worden meerdere Microsoft Copilot use cases getoond, en leer je hoe Microsoft Copilot kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.
Verkennen van Microsoft Copilot Toepassingen
Neem deel aan interactieve sessies om de uitdagingen in jouw organisatie op een creatieve manier aan te pakken met Microsoft Copilot-oplossingen, waarbij de nadruk wordt gelegd op innovatie en strategische risicobeperking om het volledige potentieel van Microsoft Copilot te benutten.
Tip! Maak de workshop nog meer gericht op jouw publiek met interviews door onze experts. Optioneel kunnen we deelnemers interviewen om inzicht te krijgen in de kansen en uitdagingen, en op basis daarvan een passende workshop ontwikkelen.
“Het doel is met 100% behaald”
Keegan St. Onge-May
VP van Marketing bij Obligo

Waarom kiezen voor DataNorth?

Wij zijn de AI partner die organisaties, zoals die van jou, in staat stelt om de mogelijkheden van AI optimaal te benutten.
9+ jaar ervaring 
met AI
DataNorth heeft meer dan 
9 jaar ervaring op het gebied van AI, variërend van het ontwikkelen van SaaS tot volledig op maat gemaakte AI-oplossingen.
Hoogopgeleide AI Experts 
DataNorth’s AI Experts hebben minstens een bachelor in AI. Naast het geven van workshops ontwikkelen zij ook AI oplossingen.
300+ deelnemers getraind in AI
We hebben workshops gegeven aan meer dan 300 deelnemers, voor meer 
dan 20 internationale organisaties.

Plan jouw Microsoft Copilot Training & Workshop

De adoptie van ChatGPT zal grote veranderingen teweegbrengen in jouw organisatie. Wees voorbereid en train je mensen om de volledige kracht van ChatGPT te benutten. Verbeter je efficiëntie en blijf je concurrenten voor! 
2900
Meest populaire optie!
Copilot Training & Workshop – 4 uren
Een workshop van 4 uur door onze AI experts
Wordt een Copilot expert met diepgaande kennis van Microsoft Copilot
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
2500
Copilot Training & Workshop – 2,5 uren
Een workshop van 2,5 uur door onze AI experts
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
Offerte op maat 
Copilot Training & Workshop – Op maat
Opzoek naar een op maat gemaakte Copilot Workshop? Neem contact op om je wensen door te nemen.
Bijvoorbeeld: meer deelnemers, op maat gemaakt doormiddel van interviews, een externe locatie, etc.
Vraag vandaag nog je Workshop aan!
Wacht niet met het ontdekken van de potentie van Copilot voor optimale efficiëntie in je organisatie!
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft Copilot?
Microsoft 365 Copilot is een geavanceerde AI-assistent, ontworpen om de productiviteit van je medewerkers binnen Microsoft-applicaties zoals Word, Excel en Outlook te verhogen. 

Door gebruik te maken van OpenAI’s GPT-4 en Microsoft Graph API stelt het gebruikers van Copilot in staat om efficiënt documenten te creëren, e-mails te beheren en data te analyseren. 

Copilot is met name gericht op grote organisaties om dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en repetitieve taken automatiseren. 

Denk aan het automatisch samenvatten van vergaderingen in Teams of het aanpassen van presentaties in PowerPoint, Copilot versnelt de werkzaamheden en zorgt voor een organisatie die productiever en efficiënter is.

Het inzetten van Copilot binnen je Microsoft 365 omgeving zorgt gegarandeerd voor een revolutionaire impact.
Wat leer ik tijdens de Copilot workshop?
Tijdens de Microsoft Copilot Workshop neemt één van onze experts de groep mee door de wereld van AI en Microsoft Copilot voor Microsoft 365.

We bespreken de definitie van AI, de historie van AI en uiteraard de integratie van Microsoft Copilot binnen het Microsoft 365 ecosysteem van je organisatie.

Tijdens de workshop tonen we ook interessante voorbeelden van hoe Microsoft Copilot wordt toegepast door organisaties in vergelijkbare industrieën.

De workshop is interactief. Er worden vragen gesteld en we verkennen samen de mogelijkheden van Microsoft Copilot voor jouw organisatie.

Aan het einde van de Microsoft Copilot workshop hebben alle deelnemers fundamentele kennis van AI en Microsoft Copilot, en hebben ze ideeën ontwikkeld over hoe Microsoft Copilot waardevolle toepassingen kan hebben binnen de eigen organisatie en afdelingen.
Kan ik extra deelnemers toevoegen aan de Copilot workshop?
Het is zeker is mogelijk om extra deelnemers mee te laten doen aan de Microsoft Copliot workshop van DataNorth.

In ons standaard pakket wordt de workshop gegeven voor een maximale groep van 10 deelnemers. Dit aantal kan uitgebreid worden naar wens. Stuur een terugbelverzoek en we informeren je over de mogelijkheden.

Bij het uitbreiden van het aantal deelnemers zal een tweede Copilot expert aanwezig zijn om de workshop te ondersteunen.

Meer dan 20 deelnemers? Dan kan er ook overwogen worden te kiezen voor onze Copilot demonstratie of om meerdere workshop af te nemen voor kleinere groepen.
Op welke locaties wordt de Copilot workshop gegeven?
De Copilot workshop van DataNorth kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.

Bij een workshop op locatie is het mogelijk om de workshop intern, op bedrijfslocatie, te laten plaatsvinden of op een externe locatie.

Workshops op externe locaties zijn mogelijk in heel Nederland en België. In steden zoals Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Breda, Leeuwarden, Den Haag, Enschede, Zoetermeer, Arnhem, Haarlem  en meer!
Welke externe locaties zijn mogelijk?
Vele externe locaties zijn mogelijk voor onze Copilot workshop. We kijken altijd samen met jou naar de meest geschikte locatie om de workshop te laten plaatsvinden.

DataNorth heeft al Copilot workshops gegeven op locaties in steden zoals Eindhoven, Apeldoorn, Leiden, Amersfoort, Antwerpen, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Almere, Nijmegen, Tilburg en meer.