DataNorth | AI Consultancy

Machine Learning Consulting

DataNorth helpt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van Machine Learning om taken te automatiseren, efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Met behulp van Machine Learning.
Ons team van experts is gespecialiseerd in Machine Learning
Bewezen track-record in het verbeteren van organisaties met ML

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

Machine Learning Consulting door DataNorth

Machine Learning (ML) consultancy door AI experts, afgestemd op jouw organisatie.
Ontdek Machine Learning met een training of krijg hulp bij nieuwe of bestaande projecten met ons Consultancy pakket.

Onze op maat gemaakte Machine Learning assessment onthult alle kansen en risico’s die AI en Machine Learning voor je organisatie hebben.

Ontdek het potentieel van Machine Learning voor jouw organisatie.

Consultancy Pakket (20 uur):
Hulp van Machine Learning experts

Hulp nodig voor je Machine Learning project? Met ons consultancy pakket helpen onze Machine Learning experts 20 uur lang met de expertise die je nodig hebt. Zowel voor bestaande ML projecten als projecten in ontwikkeling.

Krijg antwoord op al je vragen, hulp bij het vinden van kansen voor Machine Learning, of krijg een externe blik van onze experts op je project. Wij helpen je Machine Learning project te laten slagen!

Machine Learning Workshop:
Aan de slag met Machine Learning

Wil je de wereld van Machine Learning ontdekken, maar niet zeker waar te beginnen? Onze Machine Learning introductie training & workshop is de perfecte start van jouw reis.

Krijg waardevolle inzichten van onze ML experts in wat Machine Learning is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. 
AI Training
“Met ons ervaren team van experts,
kunnen we je de beste ML support bieden.”
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Inspirerende ML demonstratie:
Inspiratie door onze AI experts

Wil je jouw medewerkers of publiek enthousiast maken over Machine Learning? Ons team van Machine Learning experts bij DataNorth is gespecialiseerd in het geven van inspirerende Machine Learning demos.

Krijg een op maat gemaakte ML demonstratie die speciaal is afgestemd op jouw publiek. Laat je publiek de kracht van Machine Learning zien!

Machine Learning Assessment: Identificeer kansen en uitdagingen

Wil je de kracht van Machine Learning benutten in je organisatie, maar onzeker over welke stappen te zetten? In ons op maat gemaakte Machine Learning Assessment ontdekken onze ML experts kansen met veel impact voor jouw organisatie.

Door vijf afdelingen in je organisatie te evalueren, identificeren onze experts zowel kansen als risico’s. We sluiten af met een rapport en een consultatie om je verder te ondersteunen bij het integreren van Machine Learning.
OCR software

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

Onze oplossingen kunnen ontwikkeld worden voor zowel cloud als on-premise implementatie.

Jouw Machine Learning Consultant

Wacht niet langer! Neem een voorsprong op de concurrentie met onze Machine Learning consultancy. Of je nu gericht bent op voorspellende analyses, klantensegmentatie of het optimaliseren van je supply chain, ons team van experts beschikt over de expertise en ervaring om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken
20 uur Consultancy Pakket
Maak gebruik van onze Machine Learning consultancy voor 20 uur
Consultancy door DataNorth Machine Learning experts
Starten met een Machine Learning project of hulp voor een bestaand of in-development project
Meer Machine Learning consultancy uren nodig?
Neem contact met ons op voor een offerte.
Machine Learning introductie training & workshop voor 10 medewerkers. Aangepast op jouw organisatie.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Inspirerende live demonstratie over de toekomst van werken met ML applicaties. Aangepast op jouw publiek.
Zowel digitaal als op locatie mogelijk.
Exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. 
Ben je klaar om met Machine Learning aan de slag te gaan?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Wat is Machine Learning?

Machine Learning (ML) is een vorm van Artificial Intelligence (AI) die zich richt op het trainen van algoritmen om te leren van data, om vervolgens voorspellingen te doen of beslissingen te nemen.

Het vermogen van ML om patronen te identificeren en voorspellingen te doen heeft geleid tot baanbrekende ontwikkelingen op allerlei gebieden, zoals spraakherkenning, Computer Vision, Natural Language Processing en zelfs financiën.

Machine Learning Toepassingen

In het algemeen zijn de toepassingen voor ML bijna onbeperkt. Hieronder hebben we een paar voorbeelden uitgelicht.
Beeld- en Spraakherkenning 
Machine Learning algoritmen kunnen nauwkeurig afbeeldingen en spraakpatronen identificeren en classificeren, zoals gezichtsherkenning, objectdetectie en spraak-naar-tekst vertaling.
Natural Language Processing 
Het vermogen om menselijke taal te verwerken en te begrijpen heeft ML een waardevol hulpmiddel gemaakt voor verschillende toepassingen zoals chatbots, taal vertaling en sentimentanalyse. 
Fraude Detectie 
Machine Learning maakt de analyse van enorme hoeveelheden data mogelijk zodat patronen zichtbaar worden die wijzen op frauduleus gedrag. Dit is vooral nuttig in sectoren zoals finance, verzekeringen en e-commerce, waar het detecteren van fraude van cruciaal belang is.
Predictive Maintenance
AI kan data van sensoren en andere bronnen analyseren om te voorspellen wanneer apparaten onderhoud nodig hebben, zo wordt stilstand voorkomen en worden onderhoudskosten verlaagd.
Personalisatie
ML maakt personalisatie van aanbevelingen, advertenties en gebruikerservaringen mogelijk door gebruikersgedrag en -voorkeuren te analyseren, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers.
Medische Diagnose
Door het analyseren van enorme hoeveelheden patiëntgegevens kunnen Machine Learning algoritmen nauwkeurig diagnoses voorspellen en behandelingen aanbevelen. Deze technologie verbetert de resultaten voor patiënten door ziekten effectiever op te sporen.
Financiële Analyse
Machine Learning kan worden gebruikt voor het beoordelen van kredietrisico, portefeuillebeheer en algoritmische handel. Deze toepassingen kunnen financiële instellingen helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen en risico’s te verminderen.
Supply Chain Management
ML optimaliseert supply chain processen, verbetert levertijden, vermindert verspilling en ontwikkelt voorspellende modellen voor potentiële verstoringen en calamiteiten plannen. 
Recommendation Systems
Bij Recommendation Systems analyseren Machine Learning algoritmen het gedrag en de voorkeuren van gebruikers om gepersonaliseerde aanbevelingen te doen voor producten, diensten of inhoud. Dit wordt vaak gebruikt in e-commerce, entertainment en Social Media platforms.