DataNorth | AI Consultancy

AI Training & Workshop

Bereid je voor op de enorme verandering die kunstmatige intelligentie in jouw organisatie teweeg gaat brengen met onze AI training & workshop.
Workshop gegeven door ons team van AI Experts 
Bewezen track record in het verbeteren van organisaties met AI
300+
deelnemers getraind
 in AI
15+
impactvolle AI tools worden getoond
20+
use cases worden geïntroduceerd
100%
toekomstbestendigheid van je vaardigheden  
Error detected when parsing logs by AI

Experts in Kunstmatige Intelligentie

Ontmoet Chris, hij is een AI-Expert bij DataNorth en een van onze trainers die in-company workshops geeft over AI. 

Onze experts hebben een Bachelor- en/of Masterdiploma in AI. Naast het geven van workshops, ontwikkelen en implementeren onze experts ook geavanceerde AI oplossingen. 

In-company AI workshop van Experts
Laten we samen je team verbeteren

Inhoud van onze AI Workshop

Leer over de basisprincipes van AI en ontdek use cases voor jouw organisatie en afdelingen. De op maat gemaakte workshop verbetert de processen van je team en stimuleert innovatie.
Flow of parsing logs with AI
Introductie van Kunstmatige Intelligentie
Verken de basisprincipes van AI, de geschiedenis en de verschillende soorten, samen met de technologische impact, voordelen en uitdagingen in een uitgebreid, professioneel overzicht.
Demonstreren van Kunstmatige Intelligentie
Ontdek de actuele AI trends en toepassingen ervan in verschillende industrieën. Hierbij worden meerdere AI use cases getoond, en leer je hoe AI kan worden afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.
Verkennen van Kunstmatige Intelligentie
Neem deel aan interactieve sessies om de uitdagingen in jouw organisatie op een creatieve manier aan te pakken met AI oplossingen, waarbij de nadruk wordt gelegd op innovatie en strategische risicobeperking om het potentieel van AI te benutten.
Tip! Maak de workshop nog meer gericht op jouw publiek met interviews door onze experts. Optioneel kunnen we deelnemers interviewen om inzicht te krijgen in de kansen en uitdagingen, en op basis daarvan een passende workshop ontwikkelen.
“Het doel is met 100% behaald”
Keegan St. Onge-May
VP van Marketing bij Obligo

Waarom kiezen voor DataNorth?

Wij zijn de AI partner die organisaties, zoals die van jou, in staat stelt om de mogelijkheden van AI optimaal te benutten.
9+ Jaar ervaring 
met AI
DataNorth heeft meer dan 
9 jaar ervaring op het gebied van AI, variërend van het ontwikkelen van SaaS tot volledig op maat gemaakte AI-oplossingen.
Hoogopgeleide AI Experts 
DataNorth’s AI Experts hebben minstens een bachelor in AI. Naast het geven van workshops ontwikkelen zij ook AI oplossingen.
300+ Deelnemers getraind in AI
We hebben workshops gegeven aan meer dan 300 deelnemers, voor meer 
dan 20 internationale organisaties.

Plan jouw AI Training & Workshop

De adoptie van Kunstmatige Intelligentie zal grote veranderingen teweegbrengen in jouw organisatie. Wees voorbereid en train je mensen om de volledige kracht van AI te benutten. 
Verbeter je efficiëntie en blijf je concurrenten voor! 
2900
Meest populaire optie!
Kunstmatige Intelligentie Workshop – 4 uren
Een workshop van 4 uur door onze AI experts
Wordt een AI expert met diepgaande kennis van Kunstmatige Intelligentie
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
2500
Kunstmatige Intelligentie Workshop – 2,5 uren
Een workshop van 2,5 uur door onze AI experts
Interactieve workshop voor 10 deelnemers
Zowel digitaal als op locatie mogelijk
Prijs excl. reis- en verblijfkosten 
Offerte op maat 
Kunstmatige Intelligentie Workshop – Op maat
Opzoek naar een op maat gemaakte Kunstmatige Intelligentie Workshop? Neem contact op om je wensen door te nemen.
Bijvoorbeeld: meer deelnemers, op maat gemaakt doormiddel van interviews, een externe locatie, etc.
Vraag vandaag nog je Workshop aan!
Wacht niet met het leren over AI, van de basics tot het toepassen van AI binnen jouw organisatie.
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Wat is Kunstmatige Intelligentie (AI)?

Kunstmatige Intelligentie, ook wel AI of KI, verwijst naar de ontwikkeling van systemen die taken kunnen uitvoeren die normaalgesproken menselijke intelligentie vereisen. 

AI kan worden gebruikt voor taken die het vermogen tot leren, oplossen van problemen en besluitvorming omvatten.

Zijn er risico’s bij het gebruik van AI?

Het gebruik van Kunstmatige Intelligentie kan risico’s met zich meebrengen. De risico’s zijn echter volledig afhankelijk van hoe AI wordt gebruikt, welke gegevens het verwerkt en in welke processen dit gedaan wordt. 

Enkele voorbeelden van risico’s bij het gebruik van AI in jouw organisatie zijn: 

– Vooroordelen 
– Hallucinatie 
– Nauwkeurigheid

Bij het implementeren van AI in bedrijfsprocessen is het belangrijk om de risico’s van AI in gedachten te houden. Met het inschakelen van experts aan de hand van AI consultancy kunnen risico’s nog verder beperkt worden.

Wat leer ik tijdens de AI workshop?

Tijdens de AI workshop neemt één van onze AI experts de groep mee door de wereld van AI. We hebben het over de definitie van AI, de historie en verschillende vormen van AI (zoals Machine Learning en Deep Learning).

Tijdens de workshop laten we ook interessante voorbeelden zien van hoe AI wordt toegepast door organisaties.

De workshop is interactief. Tijdens de workshop worden er vragen gesteld en ook kijken we naar de kansen van AI voor jouw organisatie.

Aan het einde van de AI workshop hebben alle deelnemers fundamentele kennis van AI en hebben ze nagedacht hoe AI waardevolle toepassingen kan hebben binnen de organisatie en afdelingen.

Kan ik extra deelnemers toevoegen aan de AI workshop?

Zeker, het is mogelijk om extra deelnemers mee te laten doen aan de AI workshop.

Standaard wordt de workshop gegeven voor een maximale groep van 10 deelnemers. Dit aantal kan uitgebreid worden naar 20 deelnemers. Het toevoegen van 10 extra deelnemers kent een meerprijs.

Bij het uitbreiden van het aantal deelnemers zal een tweede AI expert aanwezig zijn om de workshop te ondersteunen.

Meer dan 20 deelnemers? Overweeg dan te kiezen voor onze AI demonstratie. In onze AI demo laat één van onze AI-sprekers je de kracht van AI zien binnen 60 minuten. Deze wordt ook gegeven voor groepen groter dan 20 deelnemers.

Hoe wordt AI door organisaties toegepast?

Kunstmatige Intelligentie (AI) heeft een breed scala aan toepassingen in allerlei industrieën.

Voorbeelden van cases waarin AI wordt gebruikt, zijn onder meer voorspellende analyses (zoals voorspellend onderhoud), robotica, medische diagnose, financiële marktanalyse en meer.

Hoe begin ik met het gebruik van AI?

Als onderdeel van onze AI workshop en training helpen we jouw organisatie starten met Kunstmatige Intelligentie.

Tijdens de workshop wordt er een brainstormsessie georganiseerd. Tijdens de sessie dagen we deelnemers uit om werkprocessen te bedenken die sterk kunnen profiteren van het gebruik van AI.

Wil je nog laagdrempeliger beginnen met AI? Overweeg dan een inspirerende AI demonstratie door één van onze sprekers over Kunstmatige Intelligentie.

Na de workshop kunnen onze experts jouw organisatie helpen bij het implementeren van AI.  Dit doen we onder andere met onze diensten voor het ontwikkelen van een AI strategie en op maat gemaakte AI oplossingen.

Op welke locaties wordt de AI workshop gegeven?

De AI workshop van DataNorth kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.

Bij een workshop op locatie is het mogelijk om de workshop intern, op bedrijfslocatie, te laten plaatsvinden of op een externe locatie.

Workshops op externe locaties zijn mogelijk in heel Nederland en België. In steden zoals Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Leeuwarden, Den Haag, Enschede, Zoetermeer, Arnhem, Haarlem, Antwerpen, Brussel en meer!

We geven ook AI workshops voor het onderwijs. Zo laten we de volgende generatie kennis maken met de kracht en toekomst van AI. 

Welke externe locaties zijn mogelijk?

Vele externe locaties zijn mogelijk voor onze AI workshop. We kijken altijd samen met jou naar de meest geschikte locatie om de workshop te laten plaatsvinden.

Onze AI workshops kunnen ook worden geboekt als onderdeel van zakelijke bijeenkomsten, zoals heidagen, kwartaalbijeenkomsten, strategische planning sessies, en jaarvergaderingen. Onze workshops bieden een inspirerende en interactieve aanvulling op je zakelijke programma, waarbij deelnemers kennismaken met de toepassingen en voordelen van AI in de organisatie. 

Denk hierbij aan locaties zoals conferentiecentra, hotels of externe vergaderlocaties in steden zoals Eindhoven, Antwerpen, Apeldoorn, Leiden, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Almere, Brussel, Nijmegen, Tilburg en meer.