Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

Consultancy & Development

DataNorth staat klaar om technisch advies te geven over databeheer, model creatie, implementatie en alle andere componenten van het toepassen van AI. Wil je het gehele project van A tot Z uitbesteden? Ook dat kan!

Bij DataNorth doen we end-to-end ontwikkeling van maatwerk AI projecten: van het uitwerken van ideeën tot het implementeren van de oplossing. Op elk gewenst moment in een project kunnen wij inspringen om jou te ondersteunen en te zorgen voor een optimaal resultaat. 

Data Annotatie

Voor het toepassen van AI is vaak geannoteerde data nodig. Of je nu 100 of 100.000 voorbeelden wilt annoteren, wij staan altijd klaar om jou te helpen! 

Ons DataNorth Data Annotation team heeft veel ervaring met het categoriseren, markeren en labelen van tekst, afbeeldingen, video’s en audio. Het team kan geannoteerde data analyseren, adviseren over annotatie werkwijzen, bestaande data opschonen en volledige data annotaties uitvoeren.

Proof of Concept 

Voordat je een forse investering van tijd en geld steekt in jouw AI idee wil je er zeker van zijn dat jouw idee haalbaar is. Wij creëren Proof of Concepts om de risico’s te verkleinen en vroegtijdig inzicht te krijgen of de oplossing aan de gewenste eisen gaat voldoen. 

Na het succesvol afronden van de PoC geven wij een demo van de oplossing en leveren wij een rapport aan met een gedetailleerde omschrijving van de functionaliteit en toekomstige aanbevelingen.
Ben je klaar om jouw organisatie te verbeteren met Artificial Intelligence?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting! Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 60 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.