DataNorth | AI Consultancy

Copilot Live Demo

Wil je je publiek inspireren met de mogelijkheden van Microsoft Copilot? DataNorth verzorgt live Copilot demo’s, afgestemd op jouw publiek.
Een Live Demo door één van onze Copilot experts.
Maak je organisatie efficiënter met Copilot
Microsoft Copilot Live Demo
500+
deelnemers geïnspireerd
10+
toepassingen met Copilot
60+
minuten een inspirerende sessie
100%
toekomstbestendig Copilot toepassen  
Chris, een AI expert bij DataNorth

Experts in AI en Copilot

Ontmoet Chris, hij is een AI-Expert bij DataNorth en een van onze trainers die live demonstraties geeft over onder andere Microsoft Copilot.

De experts van DataNorth hebben een Bachelor- en/of Masterdiploma in AI. Naast het geven van workshops implementeren onze experts ook Microsoft Copilot voor organisaties.

Een live demo over Microsoft Copilot
Laten we jou en je publiek inspireren!

Onze Microsoft Copilot Live Demo

Laat je inspireren over de krachtige en innovatieve toepassingen van Microsoft Copilot voor organisaties. Ontdek use cases van Copilot die aansluiten op jouw organisatie of publiek.
De inhoud van onze Microsoft Copilot Live Demo
Introductie van Kunstmatige Intelligentie en Microsoft Copilot
Een 5-minuten durende introductie waarin we het publiek uitleggen hoe de agenda eruit zal zien, wie DataNorth is, wie de presenterende persoon is en hoe we onze kennis op het gebied van AI en Copilot hebben verkregen.

Daarna geven we gedurende 10 minuten een korte en bondige uitleg over Microsoft Copilot en AI.
Inspirerende demonstratie over Copilot
Gedurende 30 minuten laat onze AI expert de kracht van Microsoft Copilot zien. Deze demo wordt volledig aangepast aan jouw organisatie of publiek.

We demonstreren we de indrukwekkende mogelijkheden van een Copilot met toepassingen die relevant zijn voor het publiek. We moedigen het publiek aan interactief deel te nemen aan de demonstratie en maken zo de demonstratie boeiend voor het hele publiek.
De toekomst van AI & Microsoft Copilot
Na de live demonstratie, nemen we 15 minuten om een overzicht te geven van de kansen en uitdagingen van Microsoft Copilot.We blikken vooruit op de toekomstige ontwikkelingen en hoe we verwachten dat het de bedrijfsvoering in de toekomst gaan veranderen.
“Met ons ervaren team van experts,
bieden we jouw publiek een inspirerende demo over Microsoft Copilot.” 
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Jouw Microsoft Copilot Demo

Microsoft Copilot is één van de grootste innovaties voor organisaties die gebruikmaken van Microsoft-producten. Het maakt niet alleen het werk efficiënter, maar vooral ook leuker! Wij inspireren jouw publiek hoe Copilot ieders dagelijkse werk positief beïnvloed!
1500
Inspirerende Copilot Live Demo
Inspirerende live demo over Microsoft Copilot met praktische toepassingen.
Een live demo van ongeveer 60 minuten.
Afgestemd op jouw publiek en/of organisatie.
De demo kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.
Prijs excl. reis- en verblijfkosten.
Ben je klaar om de wereld van Microsoft Copilot te ontdekken?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Wat is Microsoft Copilot?
Microsoft 365 Copilot is een geavanceerde AI-assistent, ontworpen om de productiviteit van je medewerkers binnen Microsoft-applicaties zoals Word, Excel en Outlook te verhogen. 

Door gebruik te maken van OpenAI’s GPT-4 en Microsoft Graph API stelt het gebruikers van Copilot in staat om efficiënt documenten te creëren, e-mails te beheren en data te analyseren. 

Copilot is met name gericht op grote organisaties om dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en repetitieve taken automatiseren. 

Denk aan het automatisch samenvatten van vergaderingen in Teams of het aanpassen van presentaties in PowerPoint, Copilot versnelt de werkzaamheden en zorgt voor een organisatie die productiever en efficiënter is.

Het inzetten van Copilot binnen je Microsoft 365 omgeving zorgt gegarandeerd voor een revolutionaire impact.
Wat leert het publiek tijdens de Live Demonstratie van Microsoft Copilot?
Tijdens de Microsoft Copilot Live Demonstratie neemt één van onze AI-experts het publiek mee door de wereld van AI en Microsoft Copilot voor Microsoft 365.

Zo bespreken we kort wat AI precies inhoudt en wat het Copilot-product van Microsoft is en betekend voor organisaties wereldwijd.

Het doel van de live demo is inspireren. Daarom ligt de focus op het tonen van interessante voorbeelden van hoe Microsoft Copilot die volledig passen bij het publiek.

De demonstratie is daarnaast ook interactief. We moedigen het publiek aan actief mee te doen aan de live demo. Zo verkennen we samen de mogelijkheden van Microsoft Copilot voor jouw publiek.
Wordt de Copilot demo aangepast op mijn publiek?
Zeker, de demonstratie over Microsoft Copilot zal door onze experts worden aangepast aan jouw publiek. 

We zorgen ervoor dat de voorbeelden in de demonstratie aansluiten op de kennis en uitdagingen van het publiek. 

Daarnaast is het mogelijk de demonstratie aan te passen aan het niveau van het publiek. Op die manier zorgen we ervoor dat de informatie toegankelijk en interessant is. Bijvoorbeeld voor demo’s op middelbare scholen.

Wil je liever nog meer leren over AI en kijken wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Kies dan voor onze Copilot training & workshop. Binnen 4 uur leer je alles over AI + Copilot en kom je in de workshop er precies achter wat Microsoft Copilot voor jouw organisatie kan betekenen.
Op welke locaties wordt de Copilot workshop gegeven?
De demonstratie over Microsoft Copilot kan op vele locaties gegeven worden, zowel fysiek als digitaal. 

We hebben ervaring met demonstraties op allerlei locaties. Dit omvat onder andere onderwijsinstellingen zoals scholen en universiteiten, waar we jongeren inspireren over de mogelijkheden van AI. 

Ook zijn overheidslocaties zoals gemeentehuizen en conferentiecentra uitstekende locaties voor onze demonstraties, waarbij we beleidsmakers en ambtenaren kunnen informeren over Copilot-toepassingen in de publieke sector. 

Verder is onze demonstratie ook goed geschikt voor bedrijfslocaties zoals kantoren en fabrieken, waar we specifieke oplossingen met gebruik van Microsoft Copilot kunnen demonstreren die relevant zijn voor verschillende industrieën.
Welke externe locaties zijn mogelijk?
Vele externe locaties zijn mogelijk voor onze Copilot demonstratie. Organiseer je bijvoorbeeld een evenement met een groot publiek, geen probleem! Wil je intern een demonstratie over Copilot met een beperkt publiek, ook geen probleem!

DataNorth heeft al Copilot demonstraties gegeven op locaties in steden zoals Eindhoven, Apeldoorn, Leiden, Amersfoort, Antwerpen, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Almere, Nijmegen, Tilburg en meer.

Ons team van AI experts kan alleen demonstraties op locatie geven in Nederland en België.