Log Parsing voor snelle en efficiënte analyse van Logs

Heb je kritieke logs die geanalyseerd zouden moeten worden maar niet worden? Krijg belangrijke inzichten met AI-gestuurde Log Parsing!
Vertrouwd door meer dan 1000 merken wereldwijd 
AVG & ISO gecertificeerde AI consultancy
Parsing logs
80%
tijd bespaart bij het doorzoeken van logs
24/7
inzichten uit belangrijke logs
63%
snellere
foutopsporing
100%
beveiliging en privacy van uw gegevens
Error detected when parsing logs by AI

Wat is onze Log Parsing oplossing?

Onze AI-gestuurde tool voor log parsing verwerkt zowel gestructureerde als ongestructureerde logs efficiënt. Het is ontworpen om belangrijke informatie te extraheren, waardoor het gemakkelijker wordt om je data te begrijpen en te gebruiken. Onze oplossing is aan te passen aan organisatie-specifieke data, en biedt inzichten die voor jou relevant zijn.

Wat zijn de voordelen?

Het implementeren van onze op maat gemaakte Log Parsing oplossing biedt belangrijke voordelen voor jouw organisatie en processen:
Verbeterde data analyze: Verwerk en analyseer logs sneller, en ontdek essentiële inzichten voor jouw bedrijfsvoering.
24/7 Monitoring: Systemen worden continu gemonitord, wat zorgt voor soepele operaties en onmiddellijke detectie van afwijkingen.
Tijd en middelen besparing: Bespaar tot 70% van de tijd die wordt besteed aan handmatige loganalyse.
Veilig en conform normen: Onze oplossingen zijn ontwikkeld met de hoogste normen van gegevensbeveiliging.
Agata

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?
Neem contact met ons op!

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.
Hoe werkt het?

Logs naadloos verwerken in 4 eenvoudige stappen

Benut het volledige potentieel van je data met onze geavanceerde Log Parsing technologie. Verwerk efficiënt gestructureerde en ongestructureerde logs voor verbeterde operationele inzichten.
Flow of parsing logs with AI
Data verzameling en voorbewerking
Gestructureerde en ongestructureerde logs van diverse bronnen worden verzameld en voorbereid op analyse door reiniging en normalisatie.
AI-gestuurde analyse
AI en Machine Learning tools worden gebruikt voor diepgaande analyse. Identificatie van patronen, afwijkingen en trends in de data.
Inzichten en acties op maat
De geanalyseerde gegevens wordt omgezet in bruikbare en relevante inzichten voor de specifieke context van de organisatie.
Continue Verbetering
Regelmatig updaten we het systeem voor hogere efficiëntie en nauwkeurigheid.
“Onze operationele efficiëntie is veel verbeterd sinds we DataNorth’s log parsing oplossing hebben geïmplementeerd. Het is een essentieel hulpmiddel in onze IT-infrastructuur.” 

Wij nemen je data privacy & veiligheid serieus

Onze oplossingen kunnen ontwikkeld worden voor zowel cloud als on-premise implementatie.
Begin vandaag nog!
Krijg 24/7 inzichten uit de belangrijkste logs met AI-gestuurde Log Parsing.
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Wat is Log Parsing in de context van data analyse?

Log parsing is het proces van het omzetten van ruwe loggegevens. Het zet data, afkomstig uit de registratie van gebeurtenissen binnen een systeem, om naar een gestructureerd en begrijpelijk formaat. 

Het proces van log parsing omvat het identificeren en extraheren van belangrijke informatie uit de gegevens. Het is een essentiële stap in loganalyse, waardoor het gemakkelijker wordt om patronen, fouten en belangrijke gebeurtenissen binnen de enorme stroom van gegevens, die door systemen wordt gegenereerd, te identificeren.

Hoe verbetert AI Log Parsing?

AI verbetert log parsing door de identificatie en extractie van relevante gegevens uit logs te automatiseren.Het gebruik van AI bestaat uit het toepassen van algoritmen om patronen en afwijkingen in de loggegevens te detecteren, die anders over het hoofd gezien kunnen worden of aanzienlijke tijd zouden kosten om handmatig te identificeren. 

AI-gestuurde log parsing kan zich aanpassen aan verschillende logformaten en leren van nieuwe gegevens, waardoor het proces efficiënter en schaalbaarder wordt, vooral bij het verwerken van grote hoeveelheden data.

Waarom is Log Parsing belangrijk voor organisaties?

Log parsing is cruciaal voor organisaties omdat het inzichten biedt in de operationele gezondheid van IT-systemen, beveiliging en gebruikersgedrag. 

Door logs om te zetten in een analyseerbaar formaat, kunnen organisaties proactief problemen aanpakken, de beveiliging verbeteren en de systeemprestaties verhogen.

In essentie helpt log parsing ruwe data om te zetten in bruikbare inzichten, wat zorgt voor betere besluitvorming en operationele efficiëntie.