DataNorth | AI Consultancy

Live ChatGPT Demo

Wil je je publiek inspireren met de mogelijkheden van ChatGPT? DataNorth verzorgt live ChatGPT demo’s, afgestemd op jouw publiek.
Ons team van experts is gespecialiseerd in ChatGPT
Bewezen track-record in het verbeteren van organisaties met AI
500+
deelnemers geïnspireerd
30+
toepassingen met
ChatGPT
60+
minuten een inspirerende sessie
100%
toekomstbestendig
ChatGPT toepassen  
Chris, een AI expert bij DataNorth

Experts in ChatGPT en AI

Ontmoet Chris, hij is een AI-Expert bij DataNorth en een van onze trainers die live demonstraties geeft over kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT. 

De experts van DataNorth hebben een Bachelor- en/of Masterdiploma in AI. Naast het geven van inspirerende demo’s implementeren onze experts ook AI en ChatGPT oplossingen voor organisaties. 

Een live demo over ChatGPT
Laten we jou en je publiek inspireren!

Onze ChatGPT Live Demo

Laat je inspireren door de krachtige en innovatieve toepassingen van ChatGPT voor organisaties. Ontdek use cases van ChatGPT die aansluiten op jouw organisatie of publiek.
De inhoud van onze ChatGPT Live Demo
Introductie van ChatGPT
Een 5-minuten durende introductie waarin we het publiek uitleggen hoe de agenda eruit zal zien, wie DataNorth is, wie onze ChatGPT-expert is en hoe we onze kennis op het gebied van ChatGPT hebben verkregen.

Daarna geven we gedurende 10 minuten een korte en bondige uitleg over de basisprincipes van ChatGPT en hoe het kan worden toegepast.
Inspirerende demonstratie over ChatGPT
Gedurende 30 minuten laat onze expert de kracht van ChatGPT zien. Deze demo wordt volledig aangepast aan jouw organisatie of publiek.

We demonstreren de indrukwekkende mogelijkheden van ChatGPT met toepassingen die relevant zijn voor het publiek, zoals automatische tekstgeneratie, klantondersteuning en meer. We moedigen het publiek aan interactief deel te nemen aan de demonstratie en maken zo de demonstratie boeiend voor het hele publiek.
De toekomst van ChatGPT
Na de live demonstratie, nemen we 15 minuten om een overzicht te geven van de kansen en uitdagingen van ChatGPT. We blikken vooruit op de toekomstige ontwikkelingen en hoe we verwachten dat het de bedrijfsvoering in de toekomst gaat veranderen.
“Met ons ervaren team van experts,
kunnen we je de beste ChatGPT support bieden.”
Menno Fokkema
Managing Consultant, DataNorth

Jouw ChatGPT Demo

Als je je publiek wilt inspireren, onderwijzen of verbazen, dan zijn onze live ChatGPT demo’s iets voor jou. DataNorth verzorgt live demo’s op locatie of digitaal, voor bedrijven, overheden, scholen, evenementen en congressen. Altijd afgestemd op jouw wensen en publiek.  
1500
Inspirerende ChatGPT live demo
Inspirerende live demo die je de nieuwste mogelijkheden laat zien, met praktische ChatGPT toepassingen.
Duur: ongeveer 60 minuten.
Afgestemd op jouw publiek en situatie.
De demo kan zowel digitaal als op locatie gegeven worden.
Prijs excl. reis- en verblijfkosten
Ben je klaar om de wereld van ChatGPT te verkennen?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting!
Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.
DataNorth - Call me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de live ChatGPT demonstratie?

De demonstratie van DataNorth over ChatGPT duurt in totaal 60 minuten. Dit omvat de volgende onderdelen:

Introductie, 5 minuten
Achtergrond, 10 minuten
Demonstratie, 30 minuten
Toekomst, 15 minuten

Wordt de ChatGPT demo aangepast op mijn publiek?

Zeker, de demonstratie over ChatGPT zal door onze AI-spreker worden aangepast aan jouw publiek.

We zorgen ervoor dat de use cases en voorbeelden in de demonstratie aansluiten op de kennis en uitdagingen van het publiek.

Daarnaast is het mogelijk de demonstratie aan te passen aan het niveau van het publiek. Op deze manier zorgen we ervoor dat de informatie toegankelijk en interessant is.

Wil je liever nog meer leren over ChatGPT en kijken wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Kies dan voor onze ChatGPT training & workshop. Binnen 4 uur leer je alles over ChatGPT en kom je in de workshop erachter wat het voor jouw organisatie kan betekenen. 

Op wat voor locaties kan de live ChatGPT demonstratie gegeven worden?

De demonstratie over ChatGPT kan op vele locaties gegeven worden, zowel fysiek als digitaal.

We hebben ervaring met demonstraties op allerlei locaties. Dit omvat onder andere onderwijsinstellingen, zoals scholen en universiteiten, waar we jongeren inspireren over de mogelijkheden van ChatGPT.

Ook zijn overheidslocaties zoals gemeentehuizen en conferentiecentra uitstekende locaties voor onze demonstraties, waarbij we beleidsmakers en ambtenaren kunnen informeren over toepassingen van ChatGPT in de publieke sector.

Verder is onze demonstratie ook goed geschikt voor bedrijfslocaties zoals kantoren en fabrieken, waar we specifieke, op ChatGPT gebaseerde, oplossingen kunnen demonstreren.

Waar in Nederland en België geven jullie demonstraties over ChatGPT?

Onze live demo over ChatGPT kunnen we overal in Nederland, op vele locaties, geven.

Zo is DataNorth in te schakelen voor een inspirerende demo in zowel Nederland als België en in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Brussel, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda, Antwerpen, Nijmegen en meer! 

Ons team van AI experts kan alleen demonstraties op locatie geven in Nederland en België.