Klippa software voor formulierverwerking

Klippa DocHorizon stelt bedrijven in staat om formulierverwerking te automatiseren en handmatige data entry te vermijden. Intelligente formulierverwerking software beschikbaar via API & SDK. Aangedreven door AI.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.

Geautomatiseerde formulierverwerking met DocHorizon

Klippa DocHorizon helpt je om bedrijfsklare gegevens te krijgen uit verschillende formulieren met een hoge complexiteit en structuur. Gegevens kunnen uit talrijke velden worden geëxtraheerd, gecontroleerd, geconverteerd naar een machine-leesbaar formaat en afgeleverd op de gewenste bestemming met behulp van AI, OCR en Machine Learning.

Formulieren indienen via app, web en e-mail

Formulieren kunnen 24/7 worden geüpload voor data extractie met onze software. Gebruik onze online omgeving, mobiele app of stuur bestanden als bijlagen in e-mails. Onze formulierverwerking-software kan elke afbeelding omzetten in tekst.
OCR software

Snelle en nauwkeurige verwerking

De slimme formulierverwerking-software van Klippa zet verschillende formulieren in een handomdraai om in gestructureerde gegevens. Vaak ligt de snelheid van de data extractie tussen de 1 en 15 seconden per document.

Omzetten naar diverse formaten 

Zowel de invoer als de uitvoer van onze software is zeer flexibel. Dien formulieren in in JPG, PNG of PDF en ontvang CSV, XLS, XML, UBL, PDF of JSON output.

Integreer onze software via API of SDK 

Klippa DocHorizon is beschikbaar als online SaaS-software en kan ook worden geïntegreerd in toepassingen van derden door gebruik te maken van onze SDK of API.
OCR optical character recognition

Voordelen van formulierverwerking-software

Verlaag
kosten
Geef minder uit aan het verwerken van formulieren.
Verbeter snelheid
Verwerk formulieren automatisch binnen enkele seconden.
Vermijd
fouten
Vermijd fouten door handmatige data entry met nauwkeurige data extractie.
Voorkom fraude
Automatische herkenning van fouten, duplicaten en fraude.

Voorbeelden van formulierverwerking in verschillende industrieën

Het maakt niet uit of je papieren, digitale of zelfs handgeschreven documenten wilt verwerken, de software kan onmiddellijk de gewenste gegevens uit elk formulier halen. Maak je geen zorgen als je hier je specifieke branche niet ziet, wij kunnen ons model trainen om gegevens uit elk type formulier te halen, mits er voldoende gegevens worden verstrekt.

Bankwezen & financiën

Hypotheek-aanvragen
Acord 24, Acord 27, Acord 140, Acord 141, Acord 142
Creditcard-aanvragen
Registratieformulieren
Sluitingsformulieren voor accounts
En nog veel meer…
OCR software

Makelaardij

Contracten
T12 huur formulieren
Formulieren voor eigendomsonderzoek
Lease-formulieren
Formulieren voor eigendomsinspectie
Addendum bij snelle verkoop
Condominium Wederverkoop Certificaat
En nog veel meet…

Overheden

IRS Formulier 1040, IRS Formulier 1065, IRS Formulier 1120S
Formulier W-9
Belastingsformulieren
Vergunningen
Patent-applicaties
Faillissements-aangiften
En nog veel meer…
OCR software
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd waarop het jou schikt.
Klippa - Call Me Back - NL
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits. Ons nummer is +31 50 2111631.

Klippa DocHorizon modules voor formulierverwerking

Klippa DocHorizon modules kunnen worden gebruikt om taken binnen formulierverwerking workflows te automatiseren. De meest gebruikte modules in formulierverwerking-software zijn OCR, mobiel scannen, data extractie, anonimisering, documentsclassificatie, conversie en fraude-detectie. Elk van deze modules kan onafhankelijk of samen worden gebruikt om je processen sneller en efficiënter te maken.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt onze formulierverwerking-software?
Met onze software kun je eerst een bestand of document uploaden via web, app of e-mail. De software gebruikt OCR-technologie om beeld in tekst om te zetten.

Vanaf dat punt classificeert de software het documenttype met Machine Learning. Gegevensvelden worden dan herkend en geëxtraheerd in een machinaal leesbaar formaat (JSON, CSV, PDF, en nog veel meer). Voordat de gegevens naar je database worden verzonden, worden AI-technologieën gebruikt om de geldigheid van de gegevens te garanderen en mogelijke fraudepogingen te signaleren.

Vanuit het oogpunt van implementatie hoef je alleen maar onze API of Document Scanning SDK te implementeren in je web- of mobiele platform. Dit kan binnen 1 dag gebeuren.
Gebruikt Klippa AI om formulieren te verifiëren?
Ja. De AI wordt gecombineerd met andere technologie om de echtheid van formulieren te verifiëren. Onze AI wordt voortdurend getraind om up to date te blijven en het hoogst mogelijke percentage fraude te vangen.

Naast AI maakt Klippa gebruik van Image Forensics Technologie, OCR en cross-check validaties om frauduleuze formulieren op te sporen.
Op welke platformen werkt het?
Onze API kan worden geïmplementeerd in een web- of mobiele applicatie naar keuze. De belangrijkste communicatiebron is JSON, dus hij is onafhankelijk van specifieke programmeertalen.

Onze mobiele SDK’s zijn gebouwd met behulp van native IOS (Swift) en native Android (Kotlin). Dit betekent dat ze kunnen worden geïmplementeerd in native apps, maar ze kunnen ook worden verpakt voor cross-platform talen zoals Xamarin, ReactNative, Nativescript, Flutter, PhoneGap, Cordova, Ionic en meer.
Zijn er mogelijkheden voor maatwerk?
Ja! Je hebt de mogelijkheid om de styling van sommige van onze modules aan te passen. Je kunt onze modules ook onafhankelijk gebruiken, maar ze ook bundelen volgens je behoeften.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team van experts.
Welke formulieren kan Klippa verwerken?
In het algemeen kunnen onze AI-modellen worden getraind om allerlei soorten formulieren te herkennen en te verwerken. Daarvoor hebben we de gegevens nodig die onze klanten aanleveren.

Er zijn natuurlijk al enkele formulieren die we met grote nauwkeurigheid kunnen verwerken. Neem voor meer informatie contact op met ons ondersteuningsteam.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van DocHorizon?
De voordelen van de automatisering van formulierverwerking:

✔︎ Eenvoudige digitalisatie van formulieren
✔︎ Snellere doorlooptijd
✔︎ Minimale menselijke fouten
✔︎ Schaalbaarheid
✔︎ Lagere operationele kosten
Heeft Klippa documentatie?
Jazeker! Klippa is gebouwd door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars. Daarom kennen we het belang van goede documentatie. Zowel onze API als SDK oplossingen hebben de juiste documentatie om ze eenvoudig te implementeren in mobiele en web applicaties.
Hoe zit het met privacy en veiligheid?
Privacy en veiligheid zijn erg belangrijk voor ons. 

Klippa slaat standaard geen klantgegevens op. Gegevens worden altijd verwerkt onder een Data Processing Agreement (DPA) en alle dienst-verlening van Klippa voldoet aan de AVG wetgeving. 

Alle gegevensoverdracht gebeurt via beveiligde SSL-verbindingen. Servers zijn ISO gecertificeerd en staan standaard in Amsterdam, Nederland. Het verkrijgen van een aangepaste server op een locatie naar keuze is mogelijk op elke locatie wereldwijd.

Op regelmatige basis wordt onze beveiliging getest via penetratie-testen door derden om te allen tijde state of the art beveiliging te garanderen.
Bedrijven die Klippa gebruiken, besparen tijd, verlagen kosten, minimaliseren fouten en voorkomen fraude. Ben jij klaar om te verbeteren?
Vragen?
Voel je vrij om al je vragen te stellen!
Kom in contact via email, telefoon of chat. 
+31 50 2111631