Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Neem vrijblijvend contact op.

AI Readiness Assessment

Klippa DataNorth heeft haar ervaring op het gebied van AI omgezet in een ‘AI Readiness Assessment’. Een assessment met een standaard werkwijze en resultaatgerichte aanpak. 

Onze AI Readiness Assessment omvat 5 onderwerpen. We doorlopen deze onderwerpen door middel van interviews en het onderzoeken van documenten, data en processen.

Het eindresultaat is de oplevering en presentatie van een rapport met een gedetailleerde analyse van je organisatie, inclusief korte- en lange termijn adviezen en ideeën voor AI Proof-of-Concepts.

Data Quality & Quantity Assessment

Zwakke input = zwakke output, één van de belangrijkste regels bij het toepassen van Artificial Intelligence.

Tijdens ons Data Quality & Quantity Assessment kijken we welke data beschikbaar is en of deze voldoende en van de juiste kwaliteit is. Daarnaast evalueren we de stappen van data voorverwerking en data annotatie.

De Data Quality & Quantity Assessment kan op elk moment tijdens een project worden uitgevoerd.

AI Bias Assessment

Volgens onderzoek uitgevoerd door Gartner zal 85% van de AI projecten onjuiste resultaten opleveren als gevolg van vooroordelen in modellen of de teams die verantwoordelijk zijn voor het beheer ervan.

DataNorth heeft een AI Bias Assessment ontwikkeld om verborgen discriminatie en vooroordelen in Artificial Intelligence oplossingen te voorkomen. Wij analyseren bestaande data, algoritmen en modellen om te zien of ze correct zijn en geen verborgen vooroordelen bevatten.

Second Opinions

Ben je benieuwd of jouw AI project op de juiste manier is uitgevoerd? Of zoek je naar mogelijkheden om de nauwkeurigheid te verbeteren? 

Als onbevooroordeelde AI expert voeren wij Second Opinions uit op opgeleverde AI projecten. Wij bekijken en beoordelen jouw project van A tot Z aan de hand van 5 stappen. 

Na afronding van de Second Opinion krijg je een rapport met een volledige review van het project en mogelijke aanbevelingen.
Ben je klaar om je reis in de wereld van Artificial Intelligence te beginnen?
Laten we even bellen!
We vertellen je graag meer over DataNorth AI Consulting! Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 60 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands en Engels (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.