Onkostendeclaraties digitaliseren voor meer tevredenheid onder werknemers

Onkostendeclaraties digitaliseren voor meer tevredenheid onder werknemers

Wist je dat onkostendeclaraties in de top 5 van frustraties staan bij werkend Nederland? Bonnetjes raken kwijt, onkostendeclaraties indienen is onhandig en het duurt lang voordat je wordt uitbetaald. Dat zijn de signalen die we te horen krijgen van onze klanten voordat ze besloten gebruik te maken van Klippa. Het declaratieproces wil je dan ook goed geregeld hebben, helemaal als werknemersgeluk een steeds bepalendere rol speelt voor de nieuwe generatie professionals, de digital natives. Moderne bedrijven die hier goed op scoren profiteren van verschillende voordelen: de sfeer is goed, het aantrekken van personeel is makkelijk(er) en het verloop minder. Declareren is voor niemand leuk, maar je kunt het wel gemakkelijk maken! in deze blog vertellen we je graag hoe eenvoudig het kan zijn.  

Indienen: scan je bonnetje

Met de Klippa app voor onkostendeclaraties is het indienen van je onkosten een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen is een scan te maken van het bonnetje. Wij herkennen alle bongegevens en vullen dit voor je in. Nooit meer bonnen bewaren en handmatig gegevens overschrijven of -typen!

Accorderen: keur de onkostendeclaraties goed of af

Ben je een manager of heb je administratieve taken? Via verschillende autorisatieflows komen de ingediende declaraties in jouw digitale dashboard terecht. Accorderen kan op mobiel of computer en is op elk moment mogelijk.

Verwerken: boek de declaraties direct in de boekhouding

Goedgekeurde declaraties wil je boeken in je boekhouding. Met een directe koppeling tussen Klippa en je boekhoudpakket zorgen wij dat alle onkostendeclaraties op de juiste manier zijn verantwoord, van grootboeknummers en kostenplaatsen tot en met projectcodes.

Met deze 3 simpele stappen neem je de frustraties omtrent declaraties weg en daarmee heb je de perfecte oplossing voor iedereen in de organisatie. Wil je nog meer redenen om je declaratieproces te digitaliseren? Lees dan onze andere blogs. Heb je vragen over hoe je het declaratieproces het beste in kunt richten? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op, of plan een demo met een van onze productspecialisten via onderstaand formulier.

Works with AZEXO page builder