Digitaal aanleverportaal

Mappen of zelfs dozen vol met bonnen en facturen. Met het Klippa Aanleverportaal inclusief scan en herken is dat gelukkig verleden tijd. Perfect voor administratiekantoren, boekhouders en accountants.

Aanleverportaal

Digitaal administratie aanleveren

Met het Klippa Aanleverportaal voor boekhouders, administratiekantoren en accountants is het fysiek aanleveren van de administratie voorgoed verleden tijd. Met Klippa leveren klanten hun gehele administratie digitaal aan. Alles komt gescheiden per bedrijf binnen in een overzichtelijk dashboard zodat verwerking snel, overzichtelijk en efficiënt is. Standaard is het mogelijk documenten te exporteren naar PDF, CSV of XLSX (Excel). Ook direct inboeken in een boekhoudpakket via een koppeling is mogelijk.

Bij Klippa houden we het graag simpel. Het aanleverportaal kost daarom slechts €3.99 per klant per maand. Daar zit de app met scan en herken functie van Klippa uiteraard gratis bij in. Bonnen en facturen van klanten overtypen is dus verleden tijd.

AANLEVEREN VIA DE APP

Met de Klippa smartphone app leveren klanten eenvoudig hun administratie digitaal aan.

AANLEVEREN VIA DE MAIL

Facturen die via de mail zijn ontvangen kunnen doorgestuurd worden naar een uniek Klippa e-mailadres.

SCAN EN HERKEN

Door de ingebouwde scan en herken worden alle ingestuurde documenten automatisch verwerkt.

EXPORTEREN EN INBOEKEN

Eenvoudig exporteren naar PDF, CSV of Excel. Direct inboeken via een koppeling is mogelijk.

Nooit meer bonnen en facturen overtypen

Gebruiksvriendelijk platform

Klippa werkt 100% in de cloud. Klanten hebben dus altijd en overal veilig toegang tot het Klippa Aanleverportaal. Het platform is met zorg opgebouwd en getest om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zijn er toch vragen? Bij Klippa geven we zowel onze klanten als jouw klanten gratis ondersteuning.

Digitaal administratie aanleveren via app & mail

Het digitaal aanleveren van de administratie is voor zowel de ondernemer als de accountant, boekhouder of het administratiekantoor een efficiënte oplossing. Via de app scannen ZZP- en MKB-ondernemers snel hun bonnen en facturen in. Facturen die ze via de mail hebben ontvangen sturen ze eenvoudig door naar het unieke Klippa e-mailadres dat elke gebruiker krijgt. Zo is alle administratie altijd inzichtelijk voor allebei de partijen via de cloud. Doordat Klippa ingebouwde scan en herken heeft is het overtypen van bonnen verleden tijd.

Eindelijk orde in de bonnetjes chaos

Demo inplannen