Scan en Herken voor Exact Factuurverwerking en Declaraties

Scan en Herken voor Exact Factuurverwerking en Declaraties

Wil je tot 7x keer zo snel je administratie in Exact bijwerken? Klippa biedt daarvoor dé cloudoplossing gevalideerd door honderden bedrijven en registeraccountants in Nederland. Met de scan en herken oplossing van Klippa is het verwerken van declaraties, inkoopfacturen en creditcard bonnen een fluitje van een cent. Elk document kan eenvoudig worden toegevoegd waarna de scan en herken zijn werk doet en zelflerende boekingsvoorstellen presenteert. Handmatig overtypen van gegevens is daarmee verleden tijd, waardoor jij en je medewerkers sneller én betrouwbaarder boekhouden! Klippa scan en herken is beschikbaar voor zowel Exact Online als Exact Globe.

Declaraties met Exact Scan en Herken koppeling
Declaraties zijn voor veel bedrijven een grote frustratie, vaak omdat de hele organisatie er mee te maken heeft. Zo schieten medewerkers de bedrijfskosten voor, dient het management de goedkeuring te doen en verzorgd Finance de uitbetaling en verdere administratie. Het is een proces dat vaak veel tijd in beslag neemt en foutgevoelig is. De Klippa Declaratie App voor Exact maakt hier gelukkig een eind aan.

We voorzien elke medewerker van een declaratie app om zo eenvoudig mogelijk bonnetjes in te laten dienen. Via zelf in te richten autorisatieflows worden bonnen vervolgens digitaal gefiatteerd en krijgen de declaraties boekingsvoorstellen. De Scan en Herken geeft hier de relatie, aankoopdatum, valuta, bedragen en btw-waarden terug zodat je alle handvaten hebt om de kosten eenvoudig in Exact te boeken. Na de definitieve verwerking in Exact is de medewerker uitbetaald en zijn de kosten verwerkt, waarmee de declaratieflow weer rond is. De medewerker wordt uiteraard op de hoogte gebracht met notificaties voor elke wijziging van zijn of haar declaratie.

Benieuwd naar de verdere werking van onze declaratie-oplossing? Bekijk gerust één van de volgende pagina’s: Digitaal Declareren met Exact Online of Digitaal Declareren met Exact Globe.

Klippa goed alternatief

Scan en herken voor Exact Factuurverwerking
Een groot aantal bedrijven stuurt vandaag de dag al elektronisch hun facturen. Dit zijn waarschijnlijk makkelijk te verwerken facturen voor jou en de Finance afdeling. Echter, zonder scan en herken en autorisatieflows kan het alsnog lang duren voordat je deze factuur betaalt. Zo kan de factuur bijvoorbeeld nog via een omweg bij een ander in de mailbox belanden voor fiattering en/of dienen de factuurgegevens overgetypt te worden. Kortom, het kan lang duren, het overtypen is vervelend en foutgevoelig werk, en het overzicht van de facturenstroom is weg. In de Klippa Scan en Herken voor Exact Factuurverwerking hebben we daar uiteraard rekening mee gehouden.

De digitale facturen voeg je eenvoudig toe door ze te forwarden naar een uniek e mailbox dat is gelinkt aan je account. De Scan en Herken doet vervolgens gewerkt en geeft je realtime de volledige factuurgegevens terug waarna de factuur via zelf in te stellen autorisatieflows worden toegewezen aan één of meerdere fiatteerders. Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf je computer of scanner documenten aan Klippa toe te voegen voor Scan en Herken.

De grootste voordelen op een rijtje
✅ Gecertificeerde integratie met Exact Online en Exact Globe
✅ Digitale fiattering voor zowel declaraties en facturen
✅ Vergaande Scan en Herken voor Exact op kop- en regelniveau
✅ Zelflerende boekingsvoorstellen
✅ Overzichtelijke en snellere workflow
✅ Digitaal archief: bijlagen gaan altijd mee in de Exact boeking

Is je interesse gewerkt en wil je graag meer weten over Klippa Factuurverwerking en Declaraties? Plan dan gerust een vrijblijvende online demo in met onze Exact productspecialist.

Works with AZEXO page builder