Declaraties verwerken met Microsoft Dynamics 365

Declaraties verwerken met Microsoft Dynamics 365

In het MKB wordt Microsoft Dynamics 365 vaak gebruikt voor de boekhouding. Een pijnpunt dat wij vaak tegenkomen zijn de stroom aan declaraties en de verwerking hiervan. Medewerkers dienen hun declaraties op papier in, deze worden als rapporten goedgekeurd door een manager, en tot slot handmatig verwerkt door Finance in Microsoft Dynamics 365. Een inefficient en tijdrovende klus. Met Klippa hebben we hier een slimme oplossing voor bedacht en in deze blog vertellen we je meer.

Hoe werkt Klippa?
Met Klippa is declareren een fluitje van een cent. Je maakt een foto van de bon met de Klippa App en je declaratie wordt direct en digitaal ingediend bij de betreffende manager. Na goedkeuring komt de declaratie met alle nodige gegevens terecht bij Finance, die de declaratie direct kan boeken op de juiste grootboekrekeningen. In onderstaande afbeelding een impressie van hoe declareren er met Klippa uitziet.

Waarom Klippa gebruiken in combinatie met Microsoft Dynamics 365?
Klippa is officieel softwarepartner van Microsoft. Dit betekent dat de systemen zijn geïntegreerd en we in Klippa de administratie inclusief grootboekrekeningen, btw codes, kostenplaatsen, -dragers, en projecten kunnen synchroniseren. Bij het indienen kunnen medewerkers gelijk kostensoorten selecteren. Alle gegevens staan voor je klaar en handmatig werk is verleden tijd! Meer informatie vind je terug op de Microsoft Dynamics 365 Digitaal Declareren pagina.

Wat zijn de kosten van Klippa en wat levert het mij op?
We hanteren verschillende prijzen voor verschillende oplossingen. In de basis kost Klippa €3,99 per medewerker per maand. De vraag wat Klippa precies voor jouw bedrijf oplevert is heel simpel te beantwoorden. Onze casestudies laten zien dat we meer dan 50% aan tijd besparen op de declaratiestroom. Daarnaast ben je natuurlijk van de papieren rompslomp af en hoef je nooit meer een bonnetje te waren. Dit voorkomt een hoop frustraties en leidt tot meer tevredenheid onder het personeel. Kortom: de kosten wegen al snel op tegen de baten.

Nieuwsgierig geworden hoe Klippa in zijn werking gaat? Onze productspecialisten laten het je graag zien in een online demo. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Works with AZEXO page builder