AFAS Declaratiesoftware van Klippa

Een volledig digitaal declaratiesysteem met mobiele app, approval workflows, en gecertificeerde integratie met AFAS Software.

Digitaal declareren met AFAS, hoe werkt het? 

1. Declareren met App
Declareren is super eenvoudig! Je maakt een scan van de bon, geeft een omschrijving op en kiest de betreffende kostensoort. De bongegevens worden met automatische tekstherkenning voor je aangevuld. Het opgeven van de winkelier, bedrag(en), aankoopdatum en btw is niet meer nodig. Nadat alles volledig is dien je de bon en wordt deze automatisch toegewezen aan de juiste manager.
2. Digitaal goedkeuren
Als manager keur je declaraties met een handomdraai goed in de Klippa App of via de computer. Verplichte velden zorgen ervoor dat je alleen met volledige declaraties werkt, zodat het goedkeuringsproces soepel en fijn verloopt. Na goedkeuring wordt de declaratie toegewezen aan Finance die de verwerking in AFAS verzorgen.
3. Declaraties verwerken in AFAS
In je to-do lijst staan alle declaraties klaar inclusief boekingsregel voor AFAS. De declaraties boek je als losse regels of als rapport en de bon(nen) gaan mee als bijlage naar het boekstuk. Bij de uitbetaling in AFAS koppelt Klippa het signaal terug en wordt de medewerker op hoogte gebracht met een notificatie in de app of per mail.
Een simpel en overzichtelijk declaratiesysteem met alle nodige features. Met Klippa is declareren in AFAS kinderspel!

Declareren in AFAS, welke voordelen heeft het?

Declareren in AFAS is nog nooit zo eenvoudig geweest. Declaraties indienen doe je namelijk kinderlijk eenvoudig met de Klippa App. Je scant de bon, wij geven je de bongegevens terug met automatische tekstherkenning, en je bent klaar! Declaraties worden via approval workflows toegewezen aan de juiste manager(s) ter goedkeuring alvorens Finance de uitbetaling en verwerking in AFAS verzorgd. Van elke statuswijzing wordt je op de hoogte gehouden, zodat je altijd zicht hebt op je uitgaven. Kortom, nooit meer een bonnetje kwijt en altijd tijdig verwerkt in de boeken!
Kevin
Productspecialist
Direct boekingen aanmaken in AFAS
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten, grootboekrekeningen en btw-codes
Declaraties als losse regels uitbetalen
Kilometervergoedingen
Creditcard-afschriften verwerken

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met AFAS.