Declaraties verwerken met Exact Globe

Declaraties verwerken met Exact Globe

Met een grote en volledige software-oplossing is boekhouden met Exact dé way to go voor het MKB. Met Exact Online bewaar je alles digitaal in de cloud en met Exact Globe werk je met de on-premise variant. Exact is de meeste geadviseerde boekhoudsoftware voor het MKB door accountants en boekhouders. Onze ervaring is dat MKB-bedrijven tussen de 20 en 500 medewerkers vaak te maken hebben met declarerende medewerkers. In vele gevallen is een declaratieproces een inefficiënt proces in de organisatie; hoe dien je bijvoorbeeld snel en eenvoudig je bonnetjes in, en hoe worden deze correct verwerkt in de boeken? De Klippa declaratie app in combinatie met Exact Globe is daar de ideale oplossing voor! We vertellen je graag waarom.

Waarom digitaal declareren met Klippa en Exact Globe?

Het declaratieproces digitaliseren is prettig voor de hele organisatie. Medewerkers hoeven nooit meer bonnetjes te bewaren en kunnen met een paar simpele klikken digitaal hun declaratie indienen. Managers die de bonnen goedkeuren behouden het overzicht en na goedkeuring kan de administratie de onkosten snel en betrouwbaar verwerken in de boekhouding. Medewerkers krijgen zo tijdig uitbetaald en papieren declaratieformulieren behoren tot het verleden. Kortom: een grote tijdsbesparing en veel gemak door digitaal indienen, goedkeuren en verwerken!

Hoe dien ik een declaratie in met Klippa?

Declaraties worden met de app ingediend. Met Klippa hoef je slechts een foto te maken van het bonnetje en enkele gegevens in te vullen. In onderstaande afbeeldingen alvast een beeld hoe dat er precies uit ziet:

Declaratie app voor Exact Globe
Declaratie app voor Exact Globe

Kan Klippa gekoppeld worden aan Exact Globe?

Dat kan zeker! Als officieel softwarepartner kan Klippa alle relevante gegevens uit Exact Globe halen. Daarmee is het eenvoudig om de Klippa declaratiesoftware te koppelen aan Exact Globe. Er is een uitgebreide koppeling ontwikkeld die het mogelijk maakt om kostenplaatsen, kostendragers, relaties, grootboekrekeningen, projecten en btw-codes te synchroniseren. In Klippa kun je vervolgens per medewerker configureren waar hij/zij op mag boeken. Meer info kun je vinden op de koppeling met Exact Globe pagina.

Wat is de investering en wat krijg ik ervoor terug?

In de basis kost Klippa 3,99 per gebruiker per maand en daarnaast hanteren we een jaarlijkse fee voor de koppeling met Exact Globe. Klippa gebruikers verwerken zo’n 70% sneller declaraties, een tijdsbesparing die vanaf de start de investering waard is! Ben je benieuwd naar de verdere werking van Klippa en wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact via support@klippa.com met ons op of plan een online demo in met een van de productspecialisten.

Works with AZEXO page builder