Klippa Expense Management App voor Exact

Klippa Expense Management App voor Exact

Exact staat in Nederland bekend als het grootste en meest uitgebreide pakket voor onder meer boekhouden, accountancy, HR en salarisverwerking. Bedrijven van alle groottes kunnen uit de voeten met de krachtige software van Exact. Wat we bij bedrijven vaak tegenkomen en horen, is dat het proces rondom expenses en declaraties lastig, frusterend en inefficient is. Hoe kun je expenses snel indienen, goedkeuren, en betrouwbaar verwerken in Exact? Starten met de Expense Management App van Klippa is de oplossing! Als officieel softwarepartner vertellen we je in deze blog graag waarom.

Waarom de Expense Management App van Klippa koppelen aan Exact?
Als medewerkers declaraties indienen dan hebben ze meestal kosten voorgeschoten. In het kader van goed werkgeverschap is het fijn dat zij de voorgeschoten kosten snel op hun rekening gestort krijgen. Voor managers en Finance is het daarnaast prettig wanneer het goedkeuren efficient en overzichtelijk gebeurd. Losse bonnen en papieren declaratieformulieren zijn daar vandaag de dag geen onderdeel meer van.

Met de Klippa Expense Management App voor Exact kunnen medewerkers namelijk 24/7 declaraties indienen in slechts 3 klikken. Het management kan via de app declaraties goedkeuren op een moment naar keuze en Finance kan via de online omgeving boekingen maken naar Exact. Klippa is dus simpelweg de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om expenses te verwerken.

Klippa koppelen aan Exact
Klippa is officieel softwarepartner van Exact. Voor zowel Exact Online als Exact Globe werkt de Expense Management App. Klippa is dus eenvoudig te koppelen met je bestaande software. Meer informatie kun je vinden op onze specifieke pagina’s: Declareren met Exact Online en Declareren met Exact Globe.

Hoe ziet Klippa er dan uit?
Om je een beeld te geven hoe de Expense Management App van Klippa eruit ziet, hebben we hieronder een afbeelding toegevoegd. In dit scherm zie je een overzicht van declaraties van een medewerker, de details van een declaratie en hoe je als manager een declaratie accordeert.

Klippa goed alternatief

Is het mogelijk om kostenplaatsen, kostendragers, relaties, grootboekrekeningen, projecten en btw-codes te synchroniseren uit Exact?
Een lange vraag, maar een kort antwoord: Jazeker! Klippa heeft een uitgebreide koppeling ontwikkeld. Exact wordt gebruikt voor de stamdata en Klippa synchroniseert automatisch alle relevante gegevens. Daarbij kies je zelf welke informatie wel en welke niet gesynchroniseerd wordt. Vervolgens kies je zelf op welke kostenplaatsen, projecten en andere waardes je medewerkers mogen boeken. Dit kun je per medewerkers configureren.

Wat zijn de kosten en wat levert het op?
Bij Klippa betaal je een vaste prijs per medewerker per maand. In de basis zijn de kosten €3.99 per medewerker per maand en gemiddeld gezien verwerken bedrijven tot 70% sneller expenses. Een snelle rekensom leert dat je het de investering snel waard is!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de Klippa Expense Management App en de koppeling met Exact? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of plan een demo in met één van onze productspecialisten. We helpen je graag met slimme en efficiënte oplossing voor expense management.

Works with AZEXO page builder